sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Fiilistelyä

Moi! Tänään on ollu loistava päivä jo säänkin ansiosta. Ainakin mulla alko nyt kesä, no matter what ja alotin sen jo tänään aika nopeesti vetämällä shortsit ja t-paidan päälle vaikka ite kauhistelen naisia jotka vetelee minishortseissa jo keskustassakin. Tänään olisin ymmärtäny jopa sen, sillä mittari näytti auringossa 36 astetta ja pystyinpä jopa mun marsuvauvankin päästään käveleen ulos tunnin ajaks ennen kun alko toista kuumottaa aurinko.

Käväsin tänään kiertelemässä vähän vaatekauppoja ja tein pari ihanaa löytöä, mitä en kyllä tajunnu edes kuvata mutta mukaan tuli vaaleita neuleen tyylisiä paitoja ja sitten yks oranssi t-paita mikä on täydellinen rusketuksen parissa, joten sitä odotellessa! Kävin myös syömässä Subwayssä ihka ekaa kertaa, siis mun muistikuvien mukaan kun tiedän käyneeni siellä joskus aikoja sitten mutta en enään ees tajunnu miten sielä pitää toimia, niin matkin sitten hienosti mun seurassa olevaa pikkuveljee ja muita kumppaneita.

Loppupäivän tosiaan oon viettäny takapihalla ottaen aurinkoo, juoksuttaen marsua ja tehny hyvää ruokaa sekä tietty nautittu vähän lisää laivalta ostettuja herkkuja, mitkä taitaa loppua aika pian tällä menolla! Huomenissa ois tarkotus tehä vapaapäivän ja tietenkin vapun kunniaks suursiivous huoneeseen ja vaatehuoneeseen sekä suurella, erittäin suurella kysymysmerkillä varustettuna huonepostauksen. Oon tajunnu ettei kantsi lupailla nyt mitään, kun en saa kuitenkaan mitään aikaseks. Niin ja illalla meille tulee porukkaa, joten tiedossa on sitten grillailua terassilla sekä saunomista.

Nyt kello näyttäis olevan yheksän illalla ja tunnin päästä jatkuis kiva uus sarja The Walking Dead ja sen jälkeen tulee yöllä sitten jossain vaiheesa jonkinlainen kauhuelokuva vitoselta. Elikkä tää ilta ja yö menee kauhun parissa, love it! Hyvää illanjatkoo ja nukkukaa hyvin. :)

5 kommenttia :

 1. Oooo Subi on ihana <3 Miten sä vasta nyt sinne eksyit? On se vähän terveellisempi vaihtoehto ku Hese tai pizzeria, vaikka kyllä pikkasen kalliimpiki. Mut mitä tykkäsit eväksistä?

  terv. klemöö :D (joo, pistin blogini sittenki julkiseksi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä kun vaan tietäis! Ei oo koskaan vaan tullu käytyä eikä oo oikein ollu kiinnostustakaa paitsi tänään. On joo kyl terveellisempi ja paljon parempikin, omnom.. eli tykkäsin kyllä! ♥ Kiva kun nyt nään sun blogis ;)

   Poista
 2. vaikkakin sama marsu on kyseessä :) kai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo sama marsu on kummaskin kuvassa! :D ♥

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.