sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Meillä hölläillään sunnuntaina

Onnistunu sunnutai on tehty siitä että voi olla oman perheen kesken ja tehä kaikkee semmosta mikä tuntuu hyvältä, eikä tarvi mihinkää mennä. Tänää siis oli sellane päivä, kun päästiin oleen kolmistaan omassa rauhassa. Virpojiakin kävi aamusella ja ne sai koreihin vaikka mitä herkkuja ja oli kiva nähä ku pienet tytöt oli iha noitien näkösiä semmosien maskien ja kunnon asujen kanssa. Kun minä olin nuori, niin pukeuduin äitin yli suureen hameeseen ja mummu veti hiukset kiharalle jollain 1940 luvun kihartimella ja nassuun sutattiin liitua poskipunaks.

Huomenissa alkaa ihanan rento viikko ♥ Taas ekana odottaa 11:15 aamu ja muutkin päivät on tollasia 11:15 alkusii melkeen ja monena päivänä ei ees tehdä mitään. Terkkatunnilla katotaan joku sairas leffa, mitä odotan intopiukeena! Joku omenakellopyörä mikä olikaan, jos joku tietää sen nimen niin let me know.

Nyt teen itelleni uudet kynnet, kun sain kasvatettuu vähän pituutta ja sen jälkeen laitan tehoaineet hiuksiin ja odottelen tunnin minkä jälkeen sit saunaan! Ah, miksei joka päivä voi olla sunnuntai?


Tulostelin tänään niitä kuvia sinne kuvistunnille huomiseks. Jotain 8 niistä tais yhteensä tulla mukaan ja ihan kivoilta ne näyttää tolleen isoina.


Meiän marsu herraaki väsytti tänään aika paljon. Hyvä ettei kuola valunu kun niin intohimol nukku kyljeltää, välil selältää ja joskus tassut ojossa nassun päällä.

Laitettiin tollanen kippo täyteen herkkuja oven viereen, niin aina kun virpojat tuli nii siitä sitten annettiin kourallinen herkkuja ja tytöille tollaset rannekorut. :)

Innostuttiin äitinkaa vähän mässäilee olkkarissa ja juotiin melkeen 2 litraa kokista ja syötii pussillinen pistaaseja. Sunnuntait on parasta löllöttelyy ♥

1 kommentti :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.