lauantai 14. huhtikuuta 2012

Nutrition & Pureté arvosteluKuten lupailin, niin teen nyt Yves Rocherin tuotteille arvosteluja ja alottelen näistä hiustuotteista, mistä olin erittäin kiinnostunu ja odotukset oli korkeella. Tosiaan kyseessä on Nutrition sarjan shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille sekä Puretén syväpuhdistava shampoo rasvasille hiuksille.

Halusin kokeilla kuiville hiuksille tarkotettuja tuotteita siks, koska mulla on latvat välillä tosi kuivat ja odotin että nää olis jotain ihmetuotteita mutta pieleen meni. Ehkäpä mun hiukset ei sitten ookkaan niin kuivat, mitä kuvittelin koska nää aineet teki mun hiuksista uskomattoman rasvasen tuntuset ja semmoset nihkeen kosteet, ettei hius edes kuivannu kunnolla. Tämä siis tapahtui jokaisella tuotteella sekä kyseinen hoitoaine ei tehnyt hiuksista yhtään pehmeitä vaan tuntui että hoitoaine lipui pois hiuksista ennen kun se kerkes oleen hiuksissa ees sitä pienintä aikaa eli 3 minuuttia. Täysiä pettymyksiä, isolla peellä.

Itse tuotteet on kivasti pakattuja ja ehkä jonkun egofanin päiväuni on saada tälläsiä purnukoita suihkuhyllyille notkuun. Itse aine oli taas enemmänkin suihkusaippuaa, kun hiuksille tarkotettua vaahtoovaa puhdistusainetta ja tuoksu oli aika siedettävä, mutta ei kuitenkaan mikään kovin hyvä.. enemmänkin nää sopis johonkin mökille, missä pestään hiukset muutenkin järvessä.

Annan toisen mahdollisuuden tolle hoitoaineelle, mutta shamppoisiin en enään koske, koska en halua aamusin tajuta että upsis, hiuksia en kyllä auki voi jättää kun ne liimaantuu päähän kiinni. Annan kaikille näille 2/5 tähtee, mutta voi olla että toi hoitoaine ansaitsee vielä joskus erillisen arvostelun. Toivotaan ainakin

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.