lauantai 7. huhtikuuta 2012

Seppo-skandaaliOon aina ajatellu että suomessa on tosi paljon mielenterveysongelmia sun muita ongelmia pään sisällä, mutta jotenkin nää tietyt uutiset saa mut nauraan oikeesti poskeni ja pääni kipeeks kun ajattelen ihmisiä jotka sekoo esimerkiksi salkkareiden takia. Hei kuka oikeesti katto eilen kyseisen jakson? Kuinka moni teistä alko itkee hysteerisesti kun näky Sepon kengät ku se päätti lopettaa elämänsä? Hei ihan oikeesti... oikeesti.. oikeesti! mitämitämitä?

Hahaha, anteeks mutta mä kuolen nauruun noille kommenteille että nuoret ja sitten tollaset KAKSKASIT itkee hysteerisesti kun meiän Seppo teki itsarin ja sitä ei ees näytetty telkkarissa. Ammattilaisetkin oli arvioinu kyseisen jakson 12 vuotiaista ylöspäin sopiville, mutta ei.. nyt maikkari saa syytteitä ja itkehuutokirjeitä kun Seppo ''kuoli'' .

Suosittelen joko hoitoon menemistä tai sitten voi kyseiset ihmiset kattella teletappei, mut eiks niistäkin ollu jotain skandaaleita joskus? Joo ei kantsi siis kattoo niitäkään. Jos ei pysty hyväksyy aikuisena ihmisenä karuja faktoja maailmasta, niin ei kannata kattoo telkkarii koska siellä sitä näytetään. Mutta mitäs täällä Suomessa ihmiset ees tietäis karusta touhusta? Mut mites sit pystytään kattoo jenkkiräiskintäleffoi ihan 247 mutta auta armias jos joku suomee puhuva ihminen kuolee telkkaris niin tuotantoyhtiö saa huudot ja porukka flippaa pahemmin kun anakondat sademetsis.

Niin ja ainiin, ihmiset jotka tunnistatte ittenne tästä postauksesta.. hankkiutukaa hoitoon tai sitten oikeesti hankitte sosiaalisia suhteita, koska toi ei oo tervettä enkä pyydä anteeks jos joku kukkahattutäti nyt loukkaantu tästä mutta ei, ei ja ei.. en kestä!

Ps. En tarkota jos lapset on järkyttynyt tai esimerkiks kehitysvammaiset, jotka ei pysty sisäistään tälläsiä asioita mutta.. joo eiköhän tullu selväks! Mä alan nyt kuvailee huonepostausta jos toi kamera antais myöten kun sekin taitaa olla niin shokis meiän Taalasmaan hirttäytymisestä.

Pps. Joku lukija tais ottaa itteensä, sillä hävis yks lukija!

10 kommenttia :

 1. oon sun kaa iha samaa mieltä !

  VastaaPoista
 2. jep, samaa mieltä! ei kukaan pakota sitä televisiota töllöttämään, ihan omasta tahdostas sä sitä tapitat. ja c'mon se on VAAN TV-SARJA!! en ymmärrä miten jotkut ottaa asian niin tosissaan. nyt ihmiset varmaan ihmettelee et miten se jarmo koski voi antaa haastatteluja ku SEPPOHAN JO KUOLI!! x'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahahaha! Sähän sen sanoit, tv kiinni jos alkaa isoja miehiä ja naisia pelottaan.. hui!

   Poista
 3. Mun mielestä arvioit vähän rankalla kädellä katsojia, jokainenhan saa tietysti suhtautua asiaan millä tunteilla hyvänsä, toki on kuitenkin hyvä erottaa fiktio faktasta, eikä ottaa ko. asiaa niin todesta, mutta ei pidä myöskään väheksyä heitä joita tämä asia kosketti, koska saattaa olla mm. lähipiirissä joitain samantapaisia tapauksia joka voi nostattaa tunteet pintaan yms. Joten ei pidä tuomita ketään, jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja asioiden sisäistämistapa on erilainen myös ihmisillä. Tämä on sitten taas oma näkemykseni asiasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä saa liikuttua mutta kyse olikin ihmisistä jotka flippaa kun seinähullut roolihahmon takia. Tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu menettää ihminen hirttäytymiseen joten sinänsä asia liikutti mut en itkeny silmiäni päästä, soittanu tuotantoyhtiölle ja manannu maikkaria maasta taivaaseen. Kyse oli niistä, jotka näin teki ja ovat aivan älyttömän typeriä koska eivät kykene erottamaan suomalaista tv-viihdettä oikeesta elämästä.. pieni maa, pienet piirit.

   Poista
 4. Asiallista, sillä en ees tienny tosta skandaalista, mutta joo, meni kyllä vähän yli, ei salkkarit, vaan ihmisten reaktio! Sehän on vain ja ainoastaan TV ohjelma, fiktiota! :D

  VastaaPoista
 5. Itekin ihmettelen tota skandaalia :O Aina kun Salkkareissa tapahtuu jotakin niin heti on lehdet täynnä roskaa.

  VastaaPoista
 6. Nyt kannattaisi tutustua ilmiöön nimeltä trollaaminen. Voisikohan esim "28v poikani itki hysteerisesti" -tarina olla sitä, tai "uutinen" vakavassa energiajuomakoukussa olevista tyypeistä? Ehkäpä, ehkä ei...

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.