tiistai 17. huhtikuuta 2012

Then we're like yeah yeah yeah

Helou! Saa nähdä mitä tästä tulee, koska oon älyttömän väsyny ja lievissä hepulikohtauksissa. Yritetääs nyt kuitenki kertoo vähän vaikkapa tästä päivästä. Tänään ollu koulua normaalisti ja tiistait on tunnetusti näitä atk-päiviä että koneella koko päivä ja siihen päälle oli viel excel koe, minkä ryssin luultavasti aika hienosti. Niin ja ihan vinkkinä kaikille, että jos nukutte 3h yössä, niin älytkää ees syödä aamulla jotain tai vaikkapa päivän aikana.. meinaan voin sanoo että aika lähellä oli seiniin kävely ja rappusista ohi astuminen. Mä en koskaan opi.

Nyt ois tarkota kattella joku leffa tai miettii jostai vanhasta leffasta jotain ihmeellisiä vastauksia pariin kysymykseen huomisille taidetunneille ja mua ei nappaa pätkääkään. Mun ajatukset on vaan ens viikonlopun reissussa ja koulu ei kiinnosta missään määrin, mutta yritän pinnistellä nyt tän reilun viikon koska eihän tää ees oo rankkaa.

Parin tunnin päästä alkais futisturnaus taas tossa kentällä, mutta en usko energian riittävän ihan sinne asti vaan ihan suosiolla pysyn peiton alla mun rakkaan pepsi maxin kanssa ja yritän tehdä tota leffaläksyä. Kivaa loppupäivää jos en iske tänne myöhemmin vielä! :)

4 kommenttia :

 1. Tosi upeesti muokattuja nää kaikki kuvat sun blogissas! (:

  VastaaPoista
 2. no mutta näyttääpä hirveen tutulta tuo Tavoitteena hyvinvoiva lapsi- työ sekä viimeisen kuvan sulka-risu-teos.
  juurikin tuolla käytävällä sitä tuli kulutettua penkkiä kerran jos toisenkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, samassa koulussa siis ollaan ilmeisesti opiskeltu! :) Aikuispuoleltahan toi on mutta itsekkin sielä kulutin suhteellisen paljon aikaa vaikka nuorisopuolella opiskelin.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.