torstai 26. huhtikuuta 2012

Täpinöissään

Jeeei 12 tuntia niin oon jo Helsingissä satamassa! Aika on menny tajuttoman nopeesti ja en voi uskoo että se on jo huomenna kun lähen shoppailureissuun Tallinnaan. Niin pieni juttu muille, mutta niin iso mulle kun ikinä käy missään kivoissa paikoissa ♥ Tänään pakkailin vähän jo kamerajuttui ja piuhoi mukaan sekä luultavasti otan koneen autoon kun autolla me liikutaan Tallinnaskin niin saa sit nopeesti kuvat lisättyy koneelle ilman mitään tilaongelma juttuja.

Tää päivä meni aika väsyneesti kun nukuin tosi huonosti viime yön, varmaan parisen tuntia ja tänään ois tarkotuksena käydä vielä suihkus ja sitten alkaa nukkuun koska herätys tosiaan on sillon 3 yöllä ja univelkaakin on ihan muksasti. Muuten! Ihanaa kun teitä lukijoita on tullu lisää, se piristää ihan tajuttomasti :)

Laittelen sitten postausta huomenissa varmaan jo illalla Tallinnan reissusta jos en nukahda heti eteiseen kun yöllä tullaan kotiin tai voi olla, että jo autos teen postauksen, who knows! Nyt ihanaa illanjatkoo, hyvää yötä ja pitäkää peukkuja että laiva ei uppoo.

3 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.