tiistai 3. huhtikuuta 2012

I am president now, and tired of being kicked around

Heippa. Ajattelin tehä postausta nyt vielä tähän illan päälle, kun tuntuu että ois ehkä ihan hyvä kertoilla. Oon semmoses elämäntilantees nyt, että voi olla että postaukset on sen tyylisiä ja aika stressaavaa tulee oleen seuraavat viikot. Tätä on jatkunu jo aika pitkälti 3 tai 4 vuotta, kun äiten miesystävä liittoutu meiän perheeseen, kirjaimellisesti tuhoomaan mun elämän. Tässä on nyt asioita mitä yritän tehdä, jotta pääsisin omilleni, saisin töitä ja jotenkin elämän taas järjestyksee.

Mä niin vihaan angstaus postauksia ja blogeja mihin vuodatetaan surkeeta elämää, mutta eipä se oo kai oikein peitelkää ja näytellä että ois muka täydellinen elämä, missä vaan ostellaan kynsilakkoi ja juodaan sinkkieetä. Kaikesta huolimatta yritän postailla kivojakin juttuja, varsinkin kun tilasin Yvesiltä vähän kauneusjuttuja piristykseks, niin niistä tulee paljon juttuja sekä mulla on tosi kova hinku tehä joku arvonta, mutta yritän odottaa vielä jonkun aikaa kun se 100 lukijaa bloggerin kautta ois se tavote. Katotaan nyt miten käy!


Tänään oli huono aamu, huonon illan jälkeen ja kun nousin istuun sängyssä ja katoin ulos niin tajusin ettei sielä voi liikkua normaalein liikkein, joten vedin lepoasentoon ja ilmotin kouluun että en oo tulossa. Nukuin melkein koko aamupäivän ja sen jälkeen oon tehny työhakemuksia, kattellu kämppiä ja kirjottanu cv:seen lisäyksiä.


Oli kyllä kaunis päivä verrattuna eiliseen ja lumikin suli ihan kivasti vaikka meiän takapihalla on sellanen parin metrin korkunen lumimuuri suoraan terassin eessä. Kiva uima-allas tulee siitäkin kun noi sulaa ♥

Kävin vähän käppäilee päivällä ja ajattelin puhelinta kattoessa, et pitäskö hankkia uus. Tulin siihe tuloksee, että joo koska mun akku oikeesti sanoo ittensä irti parissa tunnissa ja toi näyttö ei oikee toimi oikein. Oisko mitään hyviä kosketusnäyttöjä jotka ei hajoo heti? Tulis tosi tarpeeseen saada.

Nyt jatkan sitruunan syömistä ja pulmusten odottamista! Hyvää yötä kaikille ♥

8 kommenttia :

 1. Mun mielestä angsti-postauksen on sillon okei jos on oikeesti syytä tehä sellanen niinku sulla kai nyt on. Ja jos niitä vaan ei oo koko blogi täynnä et jokanen on valitusta kuinka kauheeta elämä olis jne nii kai sitä nyt johonki saa ja pitääki avautua :) Mut joo voimia sulle ja toivottavasti saat ton elämäs järjestyksee :)

  http://me-morethanmusic.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä sun kanssa :) Ja kiitoksia, toivotaa että asiat alkais järjestyy!

   Poista
 2. Jään odottamaan Yves-postausta ja arvontaa! Toivottavasti asiat kääntyy paremmin! Joskus kannattaa vain keskittyä kynsilakkoihin, niin huonot jutut jää hetkeksi taka-alalle :)

  VastaaPoista
 3. Tuhoomaan sun elämän? :o :( Ei kai asiat nyt noin huonosti oo? Mut tykkään sun blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika karuahan se on noin ilmaista, mutta niin se on. Jatkuvaa sabotointia ja arvostelua, niin että oon ollu siinä pisteessä jo että itsetunto on miinus tuhat. Asiat alkaa luultavasti menee nyt paremmin kun sain työhaastatteluunkin ajan tänään! :) Ja tosi kiva että tykkäilet!

   Poista
 4. Huoh... Eiköhän se ole teidän elämässä mukana sun äidin takia eikä siksi, että pääsis tuhoamaan SUN elämän. Jotain rajaa. Vieraiden lasten kanssa ei ole niin kovin helppo olla.

  - äitipuoli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli helvetin nopee vastaus!

   Sä et tiedä edes mun perheen tilannetta, joten älä sä tule sanomaan miten meiän perheessä asiat on. Tiedätkö että ihmisillä voi esimerkiks olla MIELENTERVEYSONGELMIA ja monet miehet on mustasukkasia uuden naisen lapsista! Kaikkien elämä ei oo samanlaista kun teillä tai naapurillas tai naapurien serkuilla. OKEI :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.