perjantai 13. huhtikuuta 2012

Friday the 13th
Epäonnenpäivä? Ei ainakaan mulla. Se on jännä miten aina asennoituu siihen, että tänään tapahtuu jotain pahaa, jos siis on kolmastoista perjantai. Päivä muiden joukossa, tittelöity vaan epäonnenpäiväks, mutta miks? Selittäkää jos tiedätte, koska ois ihan kiva tietää miks ihmiset tekee jotain noitaloitsuja aamusin ettei päivä mee pilalle, no ei ehkä.

Tänään oli aika rankka koulupäivä verraten siihen, että tää jakso on älyttömän helppo. Olin siis yksin tänään meiän opinnäytetyöryhmästä ja opettaja sitten anto mulle vaan pienen tehtävän, kun muut oli failannu niin pahasti ettei ollu oikein sitten mulle kasata juttuja.. no ei kai niin kun mulla ei ees ollu materiaaleja vaan toiselle poissaolijalla. Enkä oo nähny niitä materiaaleja, vielä joten jouduin soveltaa ite johdannon meiän lopputyölle (luojan kiitos se on vasta harjotus!) ja kuvittelin että ei hyvin mee. Opettajan mielestä se oli kuitenkin täydellinen ja sano että näyttää ihan aidon opinnäytetyön tuotokselta, että oonko tehny aikasemminkin? Oh no, never. Taas syytä olla varma siitä, että mihin ikinä ryhdynkään niin pärjään. Haha tässä asiassa on niin itsevarma, että ei rajaa.


Koulun jälkeen sitten lähettiin äidin kanssa kaupoille kierteleen ja voin sanoo että tein älyttömän järkevän heräteostoksen tukusta, kun en ollu syöny koko päivänä mitään niin nappasin äidin kehotuksesta jonkun ihme salamitikun ja Monster light energiajuoman.. tarviiko tähän ees sanoo mitään? Salamitikku oli iha menettelevä, mitä nyt kaks kertaa haukkasin ja energiajuoma ällömakeeta, joten ei sitä ainakaan mielellään juo jos ei oikein lämpee makeille juomille. Meiän piti ruokakauppojen jälkeen käydä Andiamossa mutta meiän vanhan Andiamo on ilmeisesti lopettanu, kun ei sitä ollu enään sielä missä käytiin joten täytyy viikonlopun aikana ettii joku toinen ja sitten mennä bongaan niitä kevätkenkiä sieltä.

Viikonlopun suunnitelmista sen verran, että ajattelin tehdä arvosteluja noille Yves Rocherin tuotteille, koska mulla on aika painavia sanoja muutamasta jutusta ja ihan muutenkin on taas ikävä niitä arvostelujen tekemistä. Onko ne arvostelut muuten hyödyllisiä, että onko niitä järkee ees tehdä vai?

Postauksien ohessa ajattelin viettää viikonlopun turnauksessa luultavasti jos jaksan herätä kumpanakin (la ja su) aamuna aikasin kentälle, mutta muuten sitten nukun univelkoja pois mitä on aivan törkeesti ja ajattelin käydä pitkillä lenkillä kun arkena ei vaan kiinnosta koulun jälkeen kun on muutakin tekemistä kun kattella puita ja hyppiä vesilammikkojen yli. Kattelen myös noita elokuvia mitä ostin tänään Kodin ykkösestä ja oon aika innoissani tosta Kunnian puolesta, koska se vaikuttaa arvostelujen mukaan ihan hyvältä ja siinä on upeita näyttelijöitä. Noi muut leffat sitten onkin tollasia perus massahömppiä.

Semmosta vielä tän superpitkän postauksen loppuun että menkää oikeesti laittamaan mulle niitä kysymyksiä tänne! Kaks päivää aikaa ja niitä on jo ihan mukavasti tullu privakommentteina ja kommentteina yleisesti mutta vielä vaan niin saadaan iso kysymyspostaus tehtyä. :) Muistakahaan muuten kauhuelokuvien rakastajat kattoo tänään yöllä muistaakseni joskus yhen aikaan, kun tulee Perjantai 13 leffa!

2 kommenttia :

  1. jee tee vaan arvosteluja niistä tuotteista!! :) hmm ja jos joku tuote ei millään miellytä niin mulle voi aina lahjoittaa köh köh.. ;DD

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.