tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vuonna yks ja kaks ennen tikkusateita

Mahtava laini toi mun otsikko! Kuulin tänään ohimennen ja jäi kestohymy naamalle. Oikeesti kuinka monta versioo tosta vuonna yks ja kaks ennen.. saa?

Mistä mut on tehty? - Pepsi maxista, Panacodista, Ben&Jerry'sin Strawberry Cheesecakesta ja väsymyksestä. Viime yö meni huonosti, aamu meni huonosti ja melkeen koko päivä meni huonosti eikä se kyllä oo vielkään menny huonoo paremmin. Nukuin muistaakseni säkällä ehkä kolme tuntia ja aamusta heti jouduin kiskoon napaani panacodia sekä vähän jätskii kun tuntu että aivot on lukossa (en siis panacodia tähän vaivaan) ja että tekis mieli vaan jäädä koomaileen sänkyyn. No can do, kaks kertaa ollu jo pois samoilta kursseilta. Enhän mä koskaan lipsu, mutta vois ehkä harkita jotain kapinakautta että ei kävis koulus ollenkaan.. ehkä sitten valmistumisen alla kun kaikki on jo suoritettu!

Tänään kävin hakee ne opintotodistus lappuset opintotoimistosta vaikka ei se uusavuton opettaja mitään ollu merkinny, joten otin sit sellasen todistuksen mis ei näy keskeytyksiä kun en sentää haluu näyttää ihan typerältä jossai haastattelutilantees kun selittelen niitä ''kesken'' kohtia. Opettajat hei, jos te käskette opiskelijoiden hoitaa ajallaa asiat, niin hoitakaa teki.

Nyt alan kattelee jotain asuntoja netistä, kelan sivua ylikuormittaan ja nauttiin loput mun pepsi maxista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.