keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Ennakkoluulosta ihastukseen

Loistava otsikko ei voi muuta sanoo! Sen tarkotus selviää vähän myöhemmin. Elikkä teen postausta nyt aika myöhään eli varttia vaille ykstoista ja lupasin jo aikasemmin että tänään menisin aikasin nukkumaan mutta hienosti jäi taas sanoiks. No onneks kohta on viikonloppu ja saa taas kuittailla univelkoja pois, puuh. Tänään olin pois koulusta syystä että keuhkoissa on pipi ja pahaa tekee. Pitäis olla loppuviikko kotona, mut enpä oo vaan suuntaan huomenna jo takas kouluun koska en halua olla sieltä pois kerran en tähän kuole. Onneks on semi helppo päivä ja sen jälkeen ollaan taas lähempänä perjantaita!

Tänään oon lepäilly tosiaan, syöny, yrittäny siivota ja kokeillu tota aivan ihanaa suihkuöljyä mihin otsikkoki perustuu. Elikkä toi on se juttu mikä tuli ilmaseks Yves Rocherin tilauksen mukana ja mulla oli kieltämättä siitä ennakkoluuloja mutta ne oikeesti hävis kaikki kun ekan kerran pääsin tota kokeilee ja teki mieli jo näppäillä tänään viestii Yvesille, että tekispä ne tosta kosteusvoiteen, sillä toi on oikeesti ylitsepääsemättömän ihanan tuoksusta ja se tuoksu jää iholle suihkun jälkeen tunneiks. Lovelovelove it.

Nyt jatkan teeveen tuijotusta vielä hetken ja sitten suuntaan untenmaille, että pirteenä jaksaa (niin varmasti) lähtee kouluun aamulla! Hyvää yötä ihanat ♥


Oon taas rakastunu suklaamuroihin ja niitä mussutan tässä nytkin iltapalaks!


Niin ja netti.. mä niin rakastan sua mokkula!


Ja tässähän se uus rakkaus on.. ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.