maanantai 16. huhtikuuta 2012

You asked, I answered

Hellurei! Päätin vastata heti näihin kysymyksiin kun kello löi minuutin yli kakstoista ja nyt kello näyttää varttia vaille kolmee yöllä. Kiitoksia kysymyksistä ja toivottavasti nää selventää jotakin asioita! :)

Lempisarjasi?
Ehdottomasti Greyn Anatomia henkeen ja vereen. Sitä parempaa sarjaa ei oo ollu, ei oo ja ei tuu oleen. Pure love.

Aika tämönen yksinkertainen, mutta miten päätit perustaa blogin? (:
Hmm varmaan aika pitkälti sen takia kun lueskelin monta vuotta muotiblogeja ja tykkäsin siitä ideasta että kuvaillaan elämää, tekemisiä ja kaikkee hömppää. Sekä sit tietenkin iso syy bloggauksen alottamiseen oli se että rakastan kirjottamista.

lempiväri?
Se vaihtelee aika paljon, mutta ikisuosikit on vaaleenpunanen ja violetin erisävyt.

lempikirja?
Colleen McCulloughin Okalinnut ja sitten Agatha Christien And Then There Were None.

lempielokuva?
Apua! Niin monia, että en kyllä pysty eritteleen muutamaa tähän. The Notebook on yks parhaimmista ikinä sekä esimerkiksi The Terminal, Cast Away, Inception, Shutter Island, Ps. I love you, Dear John, Letters to Juliet ja monia muita!

kahvi vai tee?
Tee, vaikka en sitäkään kyllä juo ikinä. En tykkää oikeestaan lämpimistä juomista ollenkaan, kaakaonkin juon kylmänä.

suklaa vai salmiakki?
Suklaa!

minkä väriset silmät sulla on?
Itseasiassa se vaihtelee mun olotilan mukaan. Surullisena mun silmät on kirkkaan siniset, joskus sinivihreet, joskus vihreet, joskus harmahtavat ja niin edes päin.

minkä pituinen olet?
Sellanen 160-163cm tappi.

sisaruksia?
Biologisia on kolme, eli pikkuveli (4v), pikkusisko (5v) ja sitten vielä yks pikkuveli (17v). Sitten on muutama sisko ja velipuoli, mutta niitä en kyllä ala listaan, kun niitä tosiaan on..

lemppari tuoksu? ei tarvii olla hajuvesi :DD
Tällä hetkellä ehdottomasti Vera Wangin Princess.

Mistä blogin nimi tulee? (----:
Joo elikkä, Andre Vei on norjaa ja se tarkottaa toista tietä. Kun aloin miettii nimee blogille, niin se millä pääsin oleen persoonallinen niin mietin sanoja mun elämään sopiviks. Mun ympärillä pyörii aika paljon sanoi erilainen tai toisenlainen tyttö, niin nehän sopii mainiosti siihen elämäntapaan miten elän.. meinaan kuljen toista tietä kun muut. Get it?

Mikä susta tulee isona? :) :)
Hoitoalan ammattilainen joko sairaanhoitajana tai lääkärinä. Sen näkee vähän myöhemmin, mutta sairaanhoitaja on se kaikista ''matalin'' taso mihin tähtään.

lempi eläin?
Koirat ja marsut ♥

aiotko laittaa koskaan kasvokuvaa blogiin? (olis kiva)
On jo!

muste- vai lyijykynä?
Mustekynä varmaankin, mutta matikantehtävät teen koulussa lyijärillä.. haha!

ootko värjänny hiuksias shokkiväreillä?
En ole ja en kyllä varmaan ikinä aiokkaan, ellen lyö päätäni seinään koska se ei oo mun juttu missään määrin.

saatko paljon negatiivisia kommentteja?
Kyllähän niitä jonkun verran tulee ja varsinkin blogin ulkopuolelta tulee joskus kommenttia viitaten mun blogiin. Mutta eipä se mua hidasta, koska kuten oon sanonu.. niin ei mua kiinnosta mitä sanotaan sillä tien ite tasan tarkkaan miten asiat on.

lemppari artistit?
Tässä on sama kun tossa leffakysymyksessä.. liian paljon hyviä! Mutta jos kerron vaikka mitä kuuntelen tällä hetkellä, niin ainakin One Direction, Apocalyptica, Nickelback, Michael Jackson, Cheryl Cole ja sitten tietenkin kaikki mainstream renkutusbiisit änärjiin hittilistoilta.

paras nais ja miesnäyttelijä?
Amanda Seyfried ja Johnny Depp. Yksinkertasesti kummatkin loistavia näyttelijöitä, muuntautuvia ja mielenkiintosia persoonia myös ilman roolihahmojen maskeja.

kirkkaat vai tummat värit?
Kirkkaat ehdottomasti.

mitä pelkäät enite?
Käärmeitä, pimeetä ja hiljasuutta. Tietenkin myös kuolemaa ja muita tälläsiä lopullisia asioita.

millanen perhe sulla on?
Ai siis millanen millanen vai minkä kokonen? Aika laaja kysymys mutta mulla on paremminkin kaks perhettä ja toisen kanssa välit on tosi hyvät mutta sitten perheen kanssa missä asun, niin on vähän kylmemmät välit aina välillä. Perheeseen kuuluu siis paljon uusiperheen lisäyksiä, eli sisarpuolia, äitipuolia, puolikoiria ja puolikaloja sekä vaikka mitä.

millasia ihmisiä vihaat ja millasista tykkäät?
Vihaan itsekkäitä, ylimielisiä ja ilkeitä ihmisiä. Kuka tollasista ees tykkäis? Tykkään mukavista, rehellisistä, ystävällisistä, luotettavista, kunnioittavista ja persoonallisista ihmisistä.

Musta on hienoo että oot vahvasti oma ittes, mutta minkä takia oot tehny tollasia päätöksii että esim et juo?? ja sitten sellanen että onko sua koskaan kiusattu siitä että teet omien valintojen mukaan?
Itseasiassa ne ei oo päätöksiä edes, vaan elämäntapa. En oo koskaan kokenu tarvetta juoda, polttaa tai tehdä mitään typerää. Saan revittyä hauskuutta muualtakin ja eihän kaikki edes tykkää vaikka kalastamisesta niin miks ihmeessä ei ihmetellä ihmisiä jotka ei kalasta?

Kyllä juu, on mua kiusattu mun elämäntavasta paljonkin. Yläasteella ei niinkään, kun sillon kaikki haki omaa itseään, mutta nyt isompana huomaan kun ihmiset on istunu siihen kuvitelmaan että juominen on cool ja kaikki muu turhaa, niin sen mukaan on elettävä ainakin tää parisen vuotta, kun alkaa oman ikäset ihmiset aikuistuu (hope so) ja näkee elämää toisesta perspektiivistä.

elämäs tärkein henkilö ja miks?
Pikkusisko. Olin aina halunnu pikkusiskoo, ihan siitä asti kun muistan osaavani ajatella asioita. Sain pikkusiskon kun olin 13 vuotias ja se oli oikeesti mun elämän yks parhaimmista päivistä, jos ei miltein parhain. Äärimmäisen rakas, ihastuttava ja täydellinen ihminen. ♥

Moi! Rakastan sun blogias koska sä laitat paljon hyvälaatusia kuvia ja muutenkin osaat kirjottaa tosi hauskasti! Mulla tuli mieleen vaan että millä kameralla otat kuvia ja että onko sulla kamera aina mukana missä meetkin? :)
Ensinnäkin kiitos paljon! Kamera on Canonin IXUS 1000 HS ja kyllä kamera on aika paljon mukana, varsinkin arkisin.

lempiruoka ja juoma?
Kalaruuat, perunamuussi ja tuliset ruuat. Juomista parhaimpia on Pepsi max, vesi ja sitten Sinkkiee.

Mitä mieltä oot homoista?
Hauskoja, rempseitä ja rohkeita. Arvostan!

Käärmeet vai hämähäkit?
Ehdoooottomasti hämähäkit.

Korkkarit vai tennarit?
Tennarit.

5 parasta luonteenpiirrettä itsessäs
Täsmällisyys, ystävällisyys, ajattelevaisuus, luotettavuus ja kärsivällisyys.

5 huonointa luonteenpiirrettä itsessäs
Itsekriittisyys, täydellisyyden haku, jatkuva huolehtiminen, ylitunteellisuus ja en pysty hyväksyyn ihmisten huonoja valintoja esimerkiks.

melkee kaikki mitä halusin kysyy on kysytty jo.. :DD mut mistä sait idean alkaa opiskelee hoitoalaa? :)) oon itekkin miettinyt että peruskoulun jälkeen alkaisin opiskelemaan sitä niin ois mukava tietää vähän miks ja millasta se on!!
Mä sain idean alkaan opiskelee hoitoalaa jo iha pikkuruisena. Keräilin lääkärien vastaanotoilla aina lappuja kotiin ja leikin lääkäriä rikkinäisen koneen näytön ja näppäinten kans ja hoin aina että musta tulee lääkäri. Peruskoulussa sitten päätin että lukioon en mene, vaan amikseen ja sieltä sitten hoitoala ja nythän mä sitä opiskelenkin. Voisin tehdä lähihoitajaopinnoista ihan oman postauksen, mutta lyhyesti ainakin voisin kertoo sen että opinnot kestää kolmisen vuotta ja se sisältää pakollisia jaksoja mitkä sisältää niin vanhuksia ja lapsia. Opiskelu on stressaavaa, itsenäistä ja se vaatii kyllä sitä haluakin olla alalla, että ei riitä se että käy koulussa ja tekee vaaditut tehtävät tai muuten tulee tosi vaikee kolme vuotta.

surullisin ja iloisin kokemus? :)
Surullisia kokemuksia on liikaa, mutta yleisesti ottaen kaverien kuolemat, vaarin menetys ja kaikenlaiset onnettomuudet mitä oon kokenu ja joudun niistä kärsiin vieläkin. Iloisii kokemuksii on paljon, mut varmaan just nousee ensimmäisenä mieleen se pikkusiskon syntymä, ammattikouluun pääseminen, ekan työpaikan saanti ja ensimmäisen lemmikin saaminen, mikä myös elää edelleen ♥

4 kommenttia :

 1. Moi! Mietin vaan, että kuinka susta voi tulla lääkäri, jos et oo käyny lukiota? Sairaanhoitajaksihan pääsee opiskelemaan AMK:ssa, jos on lähihoitajan tutkinto kai, näin olen ainakin ymmärtänyt :) Mietin vain tota lääkäriä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lääkikseen pääsee opiskelemaan ihan niinkuin yleisesti ottaenkin yliopistoihin, ammattikoulu pohjalta jos on suoritettu 120ov. :) Lukio ja ammattikoulu on toinen aste, eikä niissä oo mitään että lukio ois jotenkin ehdoton tollasiin kouluihin.

   Poista
  2. aijaa, en oo kyllä kuullu. Sinnehän täytyy olla kemiat, fysiikat, matikat luettuna yms...

   Poista
  3. Ei vaadi välttämättä. Itse ainakin luen avoimes yliopistossa sitten noita aineita, jos nään ne välttämättömiks. Mulle on ainakin opot sanonu niinkun yliopiston kun ammattikoulun osalta, että mulla on täydet mahdollisuudet hakea lääkikseen. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.