maanantai 24. kesäkuuta 2013

JUHANNUS EI MUA HYMYILYTÄ!

Hej! Hemmetin juhannus on viivästyttänyt monien mun tilauksien saapumista postiin, kun tässä oli näitä turhia päiviä jolloin mikään ei liikkunut. Arh, miten turhauttavaa. Huomenna olis kiva jo saada edes muutama paketti käsiin kun alkaa ärsyttämään tämä ainainen odottelu. Huomaa taas että Suomen sisältä tilailtu kun kestää ikuisuus ja kaikki ulkomailta tilatut paketit on melkeen jo mun kätösissäni. 

Tänään kuitenkin on kerennyt tapahtuun jo kun viime yönä otin pienet yöunet siinä 1-3 välillä kun piti ehdottomasti nähdä Nik Wallendan upea nuoralla kävely Grand Canyonin yli. 23 minuuttia tuntu etten saanut kunnolla happea kun tuijotin vaan sen jokaista askelta ja mietin kokoajan, että se ei saa tippua. Sen kyykistymiset ja juoksuaskeleet sai mulle pieniä kuolemia aikaseks ja täytyy kyllä nostaa miehelle hattua, meinaan melkein puolen kilsan vaijeri ja puolen kilsan pudotus jokeen ei oo mikään kovin helppo suoriutumisympäristö. Vau. Superihmisiä on olemassa. 

Aamusta en jaksanut enään mennä nukkumaan vaan lähdettiin aikaseen kaheksan maissa mattoja pesemään ja sen jälkeen olin kun uitettu koira kun paita ja housut aivan läpimärät kun eihän nyt kaupunkilaistyttö osaa tehdä mattopesuakaan rauhassa vaan äkkiä pois alta vaan. Pesin vajaassa parissa tunnissa varmaan 10 mattoo ja kävi kyllä hyvin reenistä kun kanteli niitä isoja käytävämattoja, jotka paino varmaan 10 kiloo litimärkänä.

Nyt suutaan mansikkakakulle kun täällä vietetään nimipäiviä ja sen jälkeen grilliruokaa. Omsnom. Vähän väärässä järjestyksessä mutta kesällä ei tommosilla asioilla oo niin merkitystä. Kivaa maanantaita kaikille! Vaikka ehkä jotain postausta ilmestyykin vielä tänään..Hieman jotain uutukaisia meikkijuttuja. Ehkä parhaimmat huultenrajauskynät joita oon koskaan koklannu. Pysyy huulissa kun maali!
Tietenkin maailman parasta välipalaa! Ingman sais sponssata mua koska tää on taivaallisen hyvää.

2 kommenttia :

 1. Ihania juhannus kuvia!Oon vasta lähiaikoina seurannu sun blogia, ja se muuttuu vaan kiinnostavammaks!:)

  Uus blogi, kuvapainotteinen, vasta polkaistu käyntiin!:)
  http://imwasting.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaippa nämä voi laskea juhannuskuviksi vaikka tänään onkin otettu. :D Kiitos kuitenkin!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.