perjantai 28. kesäkuuta 2013

HYVÄSTI IKÄVÄ LEIMA OTSASSANI!

Henry Méndez - El Tiburón (The Shark)
Työtön-leima on nyt ikävä hetkellinen muisto tästä kesästä, meinaan se on nyt mennyttä. Alotan vähintään vuoden pituisen työpätkän elokuun ensimmäisenä päivänä ja voin toivottaa itelleni: hyvää elämää alotusta! Tästä se nyt lähti. Heinäkuun aion viettää mahtavasti rentoutuen ja tehden kivoja asioita kuten suunnitteilla olevia pikkumatkoja korvaamaan syksyn etelänreissun "peruuntumista" koska nyt ei mikään, edes Rodoksen kaipaava kutsuhuuto saa mua menettämään motivaatiota työtä kohtaan. En voi uskoa että ens vuonna tähän aikaan mulla saattaa olla ihan oman kodin avaimet ja paperit kädessä. Ei tarvi murehtia mistä saisi asuntolainaan rahat, koska seuraava vuosi ne mulle turvaa. Ihana tunne! Taidankin seuraavaksi alkaa ostelemaan omaan kotiin pieniä juttuja, kuten ihanista petivaatteista astioihin ja tehden muutosta harvinaisen helpon. Tämähän on täydellinen ajankohta alkaa ostelemaan asioita kun ei sitten kaaoksen keskellä tarvi. Eikä tarvi luopua siitäkään periaatteesta, että mitään lainattua tai "vanhaa" ei mun kotiin tulee. Minähän katson telkkaria vaikka puoli vuotta tyynyn päällä olkkarin lattialla kun otan sohvan joka ei täytä toiveitani täysin.

Oman kodin saamisen odottaminen korvaa kaiken menetetyn ja uhratun. Sitä mieltä mä oon ja oon hetkeen harvinaisen onnellinen. Nyt pitäisi keksiä missä haluan asua. Haluanko asua Pirkanmaalla vai missä. Avoimet ovet ja koko elämä edessä. Tätä se elämä nyt sitten on. Hyppäsin reippaasti kaikkien vuokrasäätöjen yli ja astelen isompiin kenkiin, eikä yhtään pelota se vastuu ja sitoutuminen. Voiko elämä enää mennä yhtään paremmin?

Terveisin, onnellisesti työllistetty ja omaan kotiin säästäjä. 
 Ps. Älkää luopuko unelmistanne vaikka ne veis teiltä 20 vuotta. 

6 kommenttia :

 1. Onnea paljon työpaikan johdosta :)

  VastaaPoista
 2. jeee vähän siistiä, onnea paljon!!! ^^

  Toi on kyl tosi hyvä että sait heti sen vuoden paikan, mulla on elokuun loppuun sopimus ja sen jälkeen oon ollut tuolla 5 kuukautta töissä ja 3 eri työsopimusta tehty, eli jatkuvuus ei tosiaankaan oo ollut taattu :( nyt multa sit varmaan tuolta loppuukin työnsaanti kun kaikki on kesälomansa pitänyt ja mulla ei oo tonne koulutusta eli vakkaripaikkaa en saa :( mahdollinen työttömyys - täältä tullaan! :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! :)

   Jep oon kyllä tosi tyytyväinen kun heti napsahti se pisin mitä ne tarjos, kun kuulemma pari lyhyttäkin työsuhdetta oli tarjolla. Aa aivan, se koulutus kun on niin tosi tärkee nykyää, mutta kantsii silti kysellä jatkosta ja hakee vaan aktiivisesti työtä sekä tehä tosi ahkerasti ja antaa se mahtava kuva työnantajalle niin voi olla että palkataan vaikka ilman koulutusta. :)

   Poista
 3. Eksyin sattumalta sun blogiin äskettäin, ja aloin lueskelemaan.
  Ihana onnen tunne välitty tekstistä, miten onnelliselta vaikutat! Onnea uuesta työstä!
  Tuo täytyy pitää mielessä, että ei saa luopua unelmista vaikka ne kuinka kauan veis, sen aina joskus unohtaa! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitos! :) Jep, se on pieni ohje mitä on yllättävän vaikee muistaa arjen keskellä.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.