maanantai 24. kesäkuuta 2013

HOMORASISTIT, TÄSSÄ TEILLE AJATELTAVAA

Haluan että katsotte tämän koskettavan videon erilaisesta perspektiivistä koskien erilaisten seksuaalisuuntautumisten syrjintää. Hieno kuvaus toistepäin käännetystä yhteiskunnasta, jossa heterous on syntiä ja halveksuttavaa. Jos tämä video ei laita ajattelemaan, niin mikä sitten. Kaikki homorasistit ja muutenkin rasistit voisi ihan suosiolla tuhlata (paremminkin tehdä jotain hyödyllistä) elämästään vajaa parikymmentä minuuttia ja tietenkin kaikki muutkin joita tämä aihe kiinnostaa ja liikuttaa. Jokainen saa ajatella asiasta miten haluaa, mutta tämä video on silti katselun arvoinen.

En suosittele videota ihmisille, jotka ovat herkkiä esimerkiksi rajulle kuvamateriaalille.
Tämä kuitenkin on jonkun normaalia elämää, joten deal with it.


2 kommenttia :

 1. WOW, im crying.
  Tosi koskettava video, alkuasetelma laittoi heti ajattelemaan, on nerokasta kääntää homoliitot sallituiksi ja heteroliitot synniksi. Tosi aidontuntuinen ja liikutava video. Ja toden totta loppua kohdin minä aloin itkemään. Oli ihan kauheaa katsella kun iso lapsijoukko kiusaa heikompaa ja se, mitä tuo tyttö lopulta päätyy tekemään. Hyvä, että nyky-yhteiskunta on menossa koko ajan suvaitsevaisempaan suuntaan, mutta, kyllä niitä ahdasmielisiä ihmisiä vielä löytyy. Se minusta pikemmminikin on 'disgusting'.
  Hyvä kun linkkasit tämän blogiisi! Kiitos!

  www.wmias.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Samaa mieltä tosta, että on nerokasta kääntää asia toistepäin, että ihmiset oikeesti näkis sen toisenkin puolen asioissa. Se on ihmeellistä ja myös surullista, että nykyään kaikki muut asiat suvaitaan ja ollaan todella avoimia kaikelle, mutta homoliitot ei saa sitä samaa käytöstä puoleensa.

   Toi video on oikeesti niin koskettava, että täytyy olla astetta kylmempi ihminen jos varsinkaan toi loppupuoli ei aiheuta minkäänlaisia kylmiä väreitä :(

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.