maanantai 10. kesäkuuta 2013

PALOJA LAPSUUDESTA JA MUMMULASTA

Ei oo mummulaa parempaa. Ei ainakaan sillon kun on nukkunut huonosti, juossut nolostuneena työkkärissä painostuksen takia (todistautu turhaks reissuks muutenkin), terveyskeskuksessa viimesessä sydänfilmissä ja hengitysrasitustesteissä ainakin hetkeen ja ennen kaikkee migreenin vallassa. Oli ihana mennä mummulaan, kaivaa kamera esiin ja alkaa kuvaileen mitä satunnaisempia juttuja, vanhoja valokuvia lapsuudesta, maailman parhaimpia munkkeja, rakkaudella ja huolenpidolla kasvatettuja kukkia, papan ikinuoren-miehen-yöpöydän ympärystä ja yltiörakasta koiraa. 

Parasta on myös nauttia Hakkaraisen limpparia ja täytellä työhakemusta erittäin motivoituneena ja mahdollisuudet korkeina. Mä haluan töitä koska mua hävettää se, että ottaisin edes tämän kesän työkkäriltä jotain päivärahaa tai mitä lie koita nyt vaan pärjätä - rahaa. Mä pärjään vaikka tili tyhjänä mieluummi kun otan sieltä. Nyt peukut pystyyn ja viikko jännäystä, että tuleeko mitä vastausta mun upeesta hakemuksesta. Itsevarmuutta löytyy!

Oon muutenkin ihan tosi innoissani parista asiasta, meinaan tilailin erittäin halutun meikkipaletin (tästä juttua heti kun se ilmestyy postilaatikkoon) ja vähän lisää kosmetiikkaa, kynsilakkoja ja vaikka mitä materialismi hulluudesta kärsivän hullun unelmien täyttymyksiä. No ei sentään, ei ne nyt niin massiivisen upeita oo, mutta tarpeeks mahtavia mulle. Niistä siis juttua heti kun saan ne kätösiin!

4 kommenttia :

 1. Ihanan lämpösennäkönen mummula ja supersöpö dalmis!
  Mua harmittaa et mullon molempiin isovanhempiin kaukaset välit tahtomattani ja kumpikaan porukka ei asu idyllisesti omakotitalossa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummula on kyllä tosi ihana paikka. Sisustus on todella modernia mutta samaan aikaan tasapainottelee tosi vanhojen huonekalujen kanssa ja se tunnelataus mitä muistot ja kaikki sieltä nostaa pintaan, on ihan huikee!

   Toi on kyllä tosi harmi jos on isovanhempiin etäiset välit, mutta aina sillekkään ei voi mitään :/ Itselläkin 4 mummua ja 1 mummi, niin ei kaikkiin kyllä oo niin läheiset välit koska välimatkat on pitkät ja elämäntilanteet erilaiset.

   Poista
 2. Kiitos aivan älyttömän ihanasta kommentista blogiini!♥ Et uskokaan, kuinka paljon se piristi mua. :) Sulla on muuten tosi mahtavan oloinen blogi, ihanan tunnelmallisia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi! Ole hyvä ja kyllä se oli niin pakottava tarve kommentoida siihen postaukseen, että vau. Ihanaa että piristi! Kiitos myös sulle paljon piristävästä kommentista. ♥

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.