tiistai 25. kesäkuuta 2013

SAMA AITA MUTTA ERI OSTOKSET

Tästä aidasta on tullut mun joku yleinen kuvausalusta pienille jutuille. Se on just hyvällä korkeudella mulle ja hyvä tausta takana. Mikäs tässä, toivottavasti teitä ei ala kyllästyttämään kun kuvaan pienet jutut aina tällä samaisella aidalla mutta valinnanvaraa ei kuitenkaan hirveesti oo, koska haluan kuvata monet jutut ulkona valon takia ja en missään nurmikolla halua pyöriä varsinkaan kaatosadepäivinä. 

020 Tropical Pink, 030 Pink Lollipop ja 040 Crystal Pink

Jokatapauksessa tässä on ah, niin ihanat Maybellinen Color Sensational Popsticksit, joihin rakastuin välittömästi. Ei huulipunia, ei huukiiltoja vaan lähinnäkin karkkia huulille. Kirjaimellisesti. Nämä tuoksuu niin hyvälle, että voisin syödä noi. Antaa hivenen väriä huulille, joten täydellinen valinta jos haluaa jotain näppärää arkimeikkiinsä. Mä halusinkin just jotain tämmöstä!

Ihan niinkun Mirette kirjoitti, niin nämä on tarkoitettukin näyttävän huulilta kevyeltä, kuten esimerkiksi juuri mehujäiden imeskelyn jälkeen huulilla on pieni sävy. Mehujääkiiltopuna! Tää on ehkä parhain tuote ihmiselle jotka ei tykkää huulipunista eikä huulikiilloistakaan pahemmin, mutta silti jotain huulijuttuja haluaa käyttää. Tässä on niinkun 3 in 1. Huulipuna, huulikiilto ja mehujää. 

Bikini So Teeny, Off The Shoulder, Cascade Cool, We're In It Together ja Action 

Ja tässä on ensimmäiset Essien lakkani. Sävyt ihanat, pullot on isommat mitä kuvittelin ja lakkojen pigmentti vaikuttaa ihan hyvältä näin ensikosketukselta. Bikini So Teeny on varmaan näistä mun lempparein ja pakko päästä heti lakkaamaan sillä kynnet tänään.

Mitä kokemuksia teillä on Essien lakoista ja onko teillä mitä sävyjä? :)

2 kommenttia :

 1. mulle on kertynyt muutama Essie ja tykkään kyllä, jotkut eivät tykkää näistä "suomi-sudeista" eli sivellin on leveämpi kuin "jenkkiversiot" mutta mä taas tykkään kun isolla on helpompi lakkailla ^^

  kerro sitten omia mielipiteitäsi kun olet testaillut! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin kuullu jotain haukkuja niistä siveltimistä kanssa, mutta sen voinen sanoo että suomi-suteja näistä ei varmaan löydy, kun ulkomailta tilailin (tokihan ne tännekkin tulee ulkomailta ilmeisesti) :D

   Ps. Kerron varmasti!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.