maanantai 1. heinäkuuta 2013

BLOGIIN PIENIÄ MUUTOKSIA PIRISTÄMÄÄN ILMETTÄ

Heissan! Oon tässä muutaman päivän ajan säätänyt pitkästä aikaa koodauksen parissa ja yrittänyt saada blogiin uutta ilmettä, kun Bloggerin muokkausohjelma on antanut mulle rukkaset eikä suostu enään toimimaan yhteisymmärryksessä, niin helpomman kautta sitten kaivoin esiin mun koodaustaidot ja aloin tekemään pikkusia muutoksia. Saa nähdä mitä kaikkea jännää tänne keksin, mutta musta on paljon kivempi näin, että on jotain vähän erilaisempaa kerran haluan pitää tylsän valkoisen taustan (selkeämpi mun silmille) ja laittaa linkkeihin kivoja värejä, laittaa kivoja ominaisuuksia ja tuoda kuvien kauttakin sitä värimaailmaa. 

Päätinpä myös ottaa sivu-ominaisuuden käyttöön ja väkersin ensimmäiseksi mun oman esittelysivun mihin pääsee tosta oikealta reunasta linkistä missä lukee "lue lisää bloggaajasta!" ja myös tästä linkistä pääsee nopeasti nyt katsomaan mitä se sisältää. Varmaan päivittelen sinnekkin vähän erilaisempia juttuja tässä kun muutamat on jo työn alla. Haluan tehdä lisää tollasia sivuja, niin kiva lisä pelkkien postauksien lisäksi!

Laitoin myös nopeat linkkinapit tonne oikealle reunaan mistä pääsee liittymään lukijaksi Bloggerin, Bloglovinin ja Blogilistan kautta sekä siellä on sähköpostiin suoralinkki, Youtubeen (missä ei ole vielä kuin yksi video) ja WeIt profiiliin. Yksinkertaista ja nopeaa, eikös vaan?

Muistakaahan vielä perjantaihin asti linkitellä ihania blogejanne joita on tullut ihan kiva määrä jo nyt! Tästä pääset linkittelemään, jos et vielä ole omaasi linkannut. 

2 kommenttia :

 1. Moikka!
  En löytänyt sähköpostiosoitettasi, johon voisin laittaa viestiä. Ottaisitko yhteyttä minuun, osoite on riikka.yrjola@indiedays.com. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sähköpostiosoite löytyy tuolta oikealta nimeni alta olevista "napeista", mutta laitan sulle viestiä! :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.