perjantai 12. heinäkuuta 2013

TYPERIN 50-VUOTISLAHJA

Hej! Perjantai taas ja mieli on korkeella vaikka tässä nyt joka päivä onkin ollut vapaa. Tänään heräsin myöhään ja aloin heti kuvaileen huonepostausta ja sain tehtyä kaks pätkää videota valmiiksi ja siirsin ne koneelle, jonka jälkeen aloin yhdisteleen ja tarkistaan äänenlaatua jne. Siinä vaiheessa riemu repes. Kuulostin naurettavalta, siis naurettavalta. Mun ääni oli jostain syystä muuttunut aivan keski-ikäisen tupakoitsijan ääneksi ja en osannut puhua suomea (ihan kun muutenkaan osaisin). Noh, nopeutin videota ja repesin niin pahasti kun mun keski-ikäsen mörinä muuttukin 10-vuotiaan kiminäks ja olin jo 97% varmuudella laittamassa sitä tänne. Onneksi tulin järkiini ja en todellakaan laittanut. Huomenna tai sunnuntaina uusinta yritys jos aika riittää ja selvitän miks mun ääni kuulostaa oudolta.

Muutenhan mun päivä on ollut ihan rento. Syönyt epäterveellisen terveellisesti hedelmiä miksauksella kokista, ulkoiluttanut marsuja takapihalla, katsellu monien uusien vloggaajien videoita ja tehnyt maailman typerimmästä (mun mielestä) 50-vuotislahjasta edes jotenkin mielenkiintoisen. Meinaan vodka-pullon laatikosta. Teippailin tiukasti neljän eri auton kuvat reunoille ja näin ollen typerää viinalaatikkoa ei näy herkimmille silmille huomisissa isoissa synttäripaardeissa. 3 litraa vodkaa puolivuosisata lahjaksi? Persoonallista. No onneksi ei tarvitse itse olla ojentamassa.

Tänään myös on tehty kivoja suunnitelmia ens viikonlopulle ja tällekkin viikonlopulle löytyy kiva juttu sunnuntaille, meinaan sain vihdoista viimein suostuteltua porukkaa mun kanssa poimimaan mansikoita ihan mansikkatilalle! Jes, mansikkakuume tervetuloa. Nyt tarkoituksena olisi pitkästä aikaa tehdä kauhuleffamaratooni kun musta on tullu ihan nössö enkä voi katsoa melki mitään vaikka ennen elin pelkkiä pelottavia leffoja varten, joten pakko saada joku roti tähän nössöilyyn nyt. Netflix ja Hdfin huutamaan kooooooko yöksi. Viettäkääs ihana perjantai iivningi kaikki. :)

 

6 kommenttia :

 1. Ihanan söpö mursumarsu gifi :3

  VastaaPoista
 2. OIKEESTI RAKASTAN SUN GIFEJÄ, LISÄÄ:3

  VastaaPoista
 3. Eikä, toi on ehkä hienoin gifi ikinä :3 super siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww! Kiva kun tykkäätte :) Rakastan väsätä noita aika paljon.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.