tiistai 9. heinäkuuta 2013

YSTÄVÄKIRJA: TOMI

Blogeissa aina bongailee ihmisten omia asukuvia ja kirjotuksia itsestä mutta miksei voi olla postauksia myös huipputyypeistä omasta elämästä? Tämä on vähän kuin tämmöinen ystäväkirja blogin välityksellä ja se on ihan hauska idea toteutettavaks muidenkin linssilude-kavereiden kanssa. Tässäpä on siis ensimmäinen huipputyyppi mun elämästä ja eritoten katsokaa sen persoonallista tyylitajua! Tästä jäbästä tulee vielä jotain isompaa. 


Julma-Henri - Ghettotyylit


Syntynyt... 24.12.1991.
Horoskooppi... kauris.
Kotoisin... oulaisista.
Suhdestatus... epävirallisesti varattu.
Paras elokuva... millenium trilogia.
Paras kirja... millenium trilogia, remekset ja vastaavat dekkarit.
Lempiväri... räikeet värit.
Toiveammattini... ennen poliisi, nyt taivaanrannanmaalari.
5 tavaraa, mitä ilman ei voi elää... visa electron, iphone, aurinkolasit, canon eos 650d ja tietokone.
Rakastaa... energiajuomia, tupakkaa, vaatteita, taidetta, tatuointeja, ulkonäköön panostamista muussa kuin mainstream tyylissä, kuivalihaa, perhettä, ystäviä, hieman itseään, camokuviota vaatteissa, Ben&Jerry's keksijätskejä, äidin pöperöitä, kissoja ja koiria, luontoa, kalastusta, retkeilyä sekä keskusteluja.
Harrastaa... moottorikelkkailua freeride-muodossa, valokuvausta, videokuvausta sekä eri taiteen muotoja.
Nauttii eniten... matkustamisesta, hetkellisestä rikkaudesta, shoppailusta, mahtavista ihmisistä sekä sielunpurkaamisesta.
Inhoaa... rasismia, kapeakatseisuutta, ylimielisyyttä, rahanvaltaa, itsekkyyttä, ahneutta, nwo:ta, jyrki kataista, kokoomusta, kyrpäzombeja, pinnallisuutta, pintaliito elämää, virran mukana uivia lampaita, yhdysvaltain hallitusta, suuryhtiöitä,  lääkeyhtiöitä ja kiiltokuvapissiksiä. 
Hauskoja faktoja... kehittelee omaa vaatebrändiä, hakenut opiskelemaan vaatetusartesaaniksi tänä vuonna ja tulos selviää syksyllä, runsaasti media-assistentin opintoja takana kuten audivisuaalista viestintää.
Haluan elämältä... muistoja, joita muistella kiikkustuolissa vanhana, tehdä oikeasti merkittäviä asioita kuten reissuja, harrastuksissa tavoitella jotain suurta, uskoa itseeni, menestystä, rakkautta, perheen sekä oman pojan joka jatkais siitä mihin isä jäis.
Jonnalle terkut... oot ihana.

Ill Bil - War Is My Destiny


"Sulje silmäsi ja avaa mielesi"


"Lakkaa seuraamasta muita ja valitse oma polkusi. Se on kivinen, mutta se vie onneen."


"Kuuntele sydäntäsi"

Eiks ookkin symppisidea tehdä tämmöisiä? Musta ainakin!

10 kommenttia :

 1. Oi tää oli huippukiva! Mulla on ollut muuten pienenä samanlainen reppu, kun tossa viimeisessä kuvassa (oikee alareuna) vilahtaa! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin vähän erilainen ja hauska idea kun ei noita ystäväkirjoja tuu oikeen enään täyteltyä. :'D Haha, Tomi rakastaa tota reppua!

   Poista
 2. Rakastaa ulkonäköön panostamista ja hakee vaatealanartesaaniksi,mutta inhoaa pinnallisia ihmisiä...ristiriita vai onko sitten itseinhoinen?Vaikko vain tekopyhä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainkin superpikavastauksen Tomilta Skypen kautta tähän: Ulkonäköön panostaminen ei ole sama asia kuin pinnallisuus. Voi pyrkiä näyttämään hyvältä kunhan se ei mene sielumaailman ohitse. -Tomi

   Poista
  2. Rakastuin tähän sun blogiin joten liityin lukijaksi! Postausten aiheet ja ulkoasu on tosi kivoja :)

   Poista
  3. Voi kiiiiitos paljon! Ihanaa kun liityit lukijaks :) ♥

   Poista
 3. tosi kiva idea tää! vois vaikka itekin tehdä saman tyylisen postauksen (-:

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.