tiistai 30. heinäkuuta 2013

JULKKIKSIA, RIIVIÖKISSOJA JA LIIAN PALJON KÄVELYÄ

Ihana päivä vietetty ja nyt väsyneenä päätin pikkusen kertoa teille siitä! Aamusella olin repinyt puhelimesta akun irti koska ah, herätyskello soitti 8-9 aikaa ja millä järjellä kuvittelin kello kuus aamulla nukkumaan mennessä, että todella heräisin tohon aikaan. No kun heräsin niin kello olikin vasta vähän yli 11 ja oletin sen olevan jotain kaks. Lähdettiin keskustaan ostamaan mulle bussikorttia joskus kolmen maissa ja näin kaveria sitten puoli viiden pintaan ja käytiin pikkusen pyörimässä kaupoissa ja syömässä mahtavaa lohipastaa. Ikinä en oo ennen niin isoo annosta saanut Suomessa naaman eteen! Jaksoin vajaa puolet ruuasta. Hups.

Sitten (ihihihihi!) kaveri tekstaili eräälle teeveestäkin tutulle mieshenkilölle, koska sovittuna oli privaatti tapaaminen tatuointiliikkeeseen minkä kyseinen herra omistaa ja meidän sinne piti sitten sovitusti mennä samaan aikaan hoitamaan vähän juttuja. Oli aika jäätävä olo kun siinä se älyttömän komea ja kohtelias mies seiso ja me oltiin sen liikkeessä sulkemisajan jälkeen! Hihitysten saattelemana oli sitten kiva lähteä pois sieltä ja varmaan ei jäänyt keltään huomiotta tämäkään. Loppuilta sitten hengailtiin kaverin luona ja pääsin näkeen ehkä maailman riehakkaimman kissanpennun jonka missioni oli pelotella mua. Koskaan ei tiennyt mistä se riiviö iski ja varpaita piti erityisen hyvin suojella koska ne tuntu kiehtovan. Hoho. En oo kissaihminen mutta kyllä mä nyt ehkä pikkuruisen verran siitä tykkäsin. 

Tänään on kyllä tapahtunu niin paljon juttuja etten jaksa edes alkaa kirjottamaan niitä kaikkia mutta joo, ainakin postista tuli mun meikkitilaus ja varmaan postailen sen aamusella tai viellä yöllä jos en simahda pian kun pitää kuiteskin käydä huomenna hoitamassa vähän työsopparijuttuja. Muistakaa myös hei kysellä kysymyksiä jos jotain tulee mieleen. Alan sitten vastailemaan keskiviikkona niihin kun on viimeinen lomapäivä. Täältä pääset kyseleen!

Värittömiä kuvia tällä kertaa koska en jaksanut alkaa kikkailemaan värijuttujen kanssa. Hope you still like it!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.