tiistai 30. heinäkuuta 2013

OSTOKSIA JA HURJA ALENNUSKOODI

Kuvasin aamusta nopeesti takapihalla muutamia ostoksia ja nyt vihdoista viimein kerkeän tämän julkaisemaan. Tilailin pari viikkoa sitten ELF:iltä meikkejä, jotka on joko loppuneet tai sitten jotain uusia kokeiluun. Eilen löytyi myös muutamia rannekoruja Cubuksesta. Ei siis mitenkään kovin erikoisia löytöjä mutta silti oikeen kivoja semmoisia. Menkääs hei muuten nyt tilailemaan ELF:iltä koska siellä on meneillään -60% tarjous ja tuotteita ei enään hirmuisesti ole jäljellä. Koodina käyttäkää 600713 ja pienin arvo tilauksella pitää olla 30 euroa. Nyt on siis tosi hyvä mahdollisuus ihmisten kokeilla kyseisiä meikkejä jos ei ole aikaisemmin sieltä tilaillut! :)

6 Kappaletta rannekoruja Cubuksesta. Alimmainen valkoinen rannekoru maksoi normaalisti n. 19 euroa, seuraavana olevat oranssi ja tummansininen maksoivat n. 8 euroa kappaleelta ja kolme ylimmäistä settinä maksoi n. 10 euroa ja näistä kaikista otettiin -50% pois, joten kivoja löytöjä edullisesti!


Huulivoiteet: Mellow Pink & Peaceful Pink. Hinnaltaan 3,91 euroa kappaleelta.  
Poskipunat: Tickled Pink, Mellow Mauve, Pink Passion & Twinkle Pink. Hinnaltaan 4,34 euroa kappaleelta.
Aurinkopuuteri: Warm Bronzer. Hinnaltaan 4,34 euroa kappaleelta.
Lipstainit: Crimson Crush & Pink Petal. Hinnaltaan 2,90 euroa kappaleelta.
Huulipunat: Nicely Nude & Runway Pink. Hinnaltaan 5,79 euroa kappaleelta.
Luomivärit: Oatmel & Pebble. Hinnaltaan 3,91 euroa kappaleelta.
(Hinnoista lähti -50%)

7 kommenttia :

 1. Ihania nuo korut ja upee tuo blogin banneri! :))

  VastaaPoista
 2. Kiinnostaisi tietää, että mistä olet ostanut nuo Elf:in meikit ja ovatko ne kenties laadukkaita? Oon nimittäin uudistamassa omaa meikkipussia ja vikit ovat tarpeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://eyeslipsface.co.uk/ tuolta voi tilailla. :) No tuotatuota, laadukkaita ja laadukkaita. Ei noin halvalla voi saada mitään huippulaatua mutta suosittelen varsinkin poskipunia, aurinkopuutereita ja huulipunia (mineral ja studio-osioista) Kokeilemalla selvii mistä tykkää. Niin yksilöllistä miten ihmiset tykkää ELF:in meikeistä.

   Suosittelen myös aina googlettaan tuotteen nimen/tuotteen ja katsoa oikeista kuvista minkä sävyinen ja näköinen on iholla, koska näytekuvat sivulla ei kerro paljoakaan. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.