torstai 4. heinäkuuta 2013

INSPIRATIONAL BLOGGAAJAKSI

Rakastan kesäaamuja, koska aurinko mikä tulvii avonaisesta ikkunasta kera viileen tuulen, on jotain sanoinkuvailemattoman ihanaa. Ei haittaa vaikka olisi univelkaa tai nähnyt painajaisia kun tuntuu, että se kaikki pieni korjaa mielen huippufiiliksiin. Tänään pitkän kaavan kautta heräilin sängystä taas siihen kun iso ikkuna oli auki ja aurinko tulvi sisään. Maailman paras tapa herätä vaikka ihan todella aikaseen. 

Hyvään aamuun kuuluu aamupala minkä niin kirotun monta kertaa jätän syömättä. Eikä aamupala mitään olisikaan ilman appelsiinimehua, jääkylmää sellaista! Olenko ainut joka pitää appelsiinimehua aamupalajuomana eikä niinkään janojuomana? Hotellien aamupaloilla aina tarjoillaan appelsiinimehua, että varmaan lapsuudesta jäänyt se päähänpinttymä kun hotelleissa kilpauintiharrastuksen takia tuli lähes joka viikonloppu oltua. En laita pahitteeksi tästä, meinaan appelsiinimehu on ehdottomasti parasta mehua koko universumissa. Appelsiinimehu on myös terveellistä appelsiinin takia.  Niin voi ainakin uskotella. ;)

Parasta myös tässä päivässä on se, että tämä tyttö sai kunnian päästä mukaan Indiedaysin Inspirational bloggaajaksi! Aivan mahtavaa ja oon niin halunnut kirjoittaa tästä mutta halusin asioiden eka vähän selventyä ja itsekkin ajatella asiaa. Huima piristysruiske siis blogillekkin tämä juttu on, koska kuin taikaiskusta mieleeni tuli hirveästi postausideoita ja ensimmäisen varmaan toteutan heti tämän kirjoituksen jälkeen. Niin hieno juttu, että pääsin tollaiseen mukaan ja varmasti tarkoittaa hyviä juttuja myös blogin tulevaisuudelle tämä pieni (iso itselleni) muutos.

Mikä on Indiedays Inspiration?

Indiedays on Suomen johtava blogiportaali ja tavoittaa viikoittain 200 000 lukijaa. 30 Indiedays-blogin lisäksi portaalimme kautta voi seurata 300 Inspiration-yhteisöön kutsuttua laadukasta blogia. Portaalimme http://www.indiedays.com/ kattaa viisi aihealuetta: muoti, kauneus, ruoka, sisustus ja lifestyle. Blogien postauksia voi seurata inspiroivana kuvavirtana: http://www.indiedays.com/inspiration. Täältä voit katsoa ketkä blogit ovat mukana!

Andre Vein löytää siis Indiedaysin blogitarjonnasta, lifestyle ja kauneusblogien osioista. Joten tästä pääset omalle sivulleni Indiedaysilla ja sinne ilmestyy postauksia kuvavirtana ja voi olla, että tätä kautta alan seurailemaan moniakin blogeja, koska vaikuttaa niin selkeältä. Mahdollisimman pian myös Indiedaysiltä tullaan asentelemaan blogiin banneri ja mainos, mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole tiedossa mutta se tapahtuu sitten kun tapahtuu! Se ei kuitenkaan muuta mitään blogissa.

Eikö olekkin ihan mahtava juttu?!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.