maanantai 15. heinäkuuta 2013

KOLME KILOA LAITUMELLA

Vähän marsuisempaa postausta tällä(kin) kertaa taas koska inspiraatio iski terassilla maatessa ja noita söpöläisiä tuijotellessa. Kuvasin pienen videonkin noista ja ainakin mulla eli kuvaajalla oli omaa hauskaa muokatessa sitä. Täytyy varmaan alkaa harjotteleen ton kameran videokuvausta ja alkaa tuottaa vaikka enemmän videoita tänne koska se on itseasiassa tosi kivaa (jos ei oo äkänen ja kuulosta 10-vuotiaalta videossa) mutta tietenkin hidasta. Hope you like it!

8 kommenttia :

 1. Miks tossa postauksessa on täginä raskaus? :--D

  VastaaPoista
 2. Voi nämä neidit osaa olla somia! Tulee kieltämättä ikävä omia kuikuttajia.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ Mullakin tulee välillä mun ensimmäistä marsua ikävä joka kuoli viime kesänä tosiaan 8-vuotiaana kun kattelee noita kahta. Siinä oli paljon samaa.

   Poista
 3. oon nyt pari kertaa eksynyt tähän blogiin marsuja katsomaan, ja voivoivoi. näin jopa yksi yö unta, että sylittelin useampaakin karvapötköä :'') omat marsulit ovat valitettavasti syöneet paremmilla ruohomättäillä jo monen monta vuotta, mutta juttukavereiden ikävöinti ei hellitä (varsinkaan kun katselee kuvia toisten ihanista marsuista)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooi! Ei yhtään pahempi uni ;) Marsuilla tuppaa olemaan semmonen vaikutus, että kun ne on kerran päässy sydämeen niin sieltä ei ikinä tulla pois. :(

   Poista
 4. Voisin kehua ja palvoa tätä sun blogia taivaisiin! Aluks eksyin tänne ja sitten aloinkin ihastelemaan itse ulkoasua ja nyt voin sanoa, kun marsujakin omistat että rakastan sun blogia! Itselläni on kolme marsua, joista kirjoitan blogia! :) Pusuja ja rapsutuksia neideille!

  PS: Liityin lukijaksi.

  Sadetakin Suojassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi miten ihana kommentti! Hymyssä suin luin. :) Pakko käydä lukemassa sunkin blogia koska marsut on vaan yksinkertasesti niin ihania ♥ Pusut ja rapsutukset menivät perille ja samoin sellaisia myös täältä sinne!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.