keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

RIP TALIA

(thetruth365film)

Ympäri maailmaa ihmiset on murtuneita. Rakastettu Talia Castellano on menehtynyt tänään, 6 vuoden jälkeen taistelua syöpää vastaan. En voi käsittää tätä. Sydäntä särkevää ja musertavaa ajatella, että tältä superpositiiviselta ja ihanalta taistelijalta ei tule enään yhden yhtäkään kauneusvideota tai vlogia sairaalasta. Tätä osattiin odottaa koska videot vähenivät ja Talian tila huononi. Kukaan ei silti pysty käsittämään tätä.

Miten näitä nuoria lähtee kokoajan? Aivan hirveetä. Ainakin vajaa miljoona tilaajaa ja lukuisat muut ihmiset jää kaipaamaan Taliaa ja Youtuben kauneusmaailma menetti yhden ihanimmista tytöistä. Maailma on julma ja julminta on koetella nuorta tyttöä näin pitkää ja sitten antaa vaan hiljalleen hiipua pois. Positiivisempaa tyttöä on vaikeampi löytää ja tyttöä, joka oikeesti kärsi kovista kivuista ja silti nauro videoissa.

Nyt ei ainakaan ole kipuja ja se on mahtava juttu. 
Just keep swimming girl!

6 kommenttia :

 1. voi ei! sydäntä riipasevaa, talia oli niin kaunis ja positiivisuutta huokuva nuori tyttö! :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :( Parhaat lähtee ekana vai miten se menikään..

   Poista
 2. Facebookissa porukka laittoi näitä RIP juttuja tästä tytöstä ja olen ollut ihan ulapalla, että mikäs tämä on... :/ Nyt kuitenkin tuli harvinaisen selväksi: ihanan pirteä tyttö, aivan kamala kohtalo. :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :( Aivan tajuttoman surullinen juttu vaikka tiedossa oli aina, että Talia ei tuosta selviä ja elinaikaa on kuukausia. Silti tää tuntuu aivan kamalalta vääryydeltä.

   Poista
  2. Tää on niin väärin. :(( Munkin äiti sairastaa syöpää, melkeen kolme vuotta hoitoja takana ja nyt lopetettiin kun ei niistä enää hyötyä ollut. Joten kuolemaan päinhän sitä ollaan pikkuhiljaa menossa... Myös mun äiti on nyt paljon positiivisempi ja voi paremmin hoitojen loputtua (ne hoidot on ihan hirveetä paskaa ja kuraa omasta mielestäni) kun oli koko kevään masennuksen kourissa ja psykiatrisella osastolla. Hirveetähän se on kattoo äitiä kun tietää että jossain vaiheessa se vaan kuihtuu kokonaan pois :'( Oon kyllä niin täynnä syöpää, ja siihen ei muka oli parannuskeinoa. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä että syöpään ei halutakaan parannuskeinoa, koska siihen liittyvät hoidot sun muut tuo ihan helvetisti rahaa. Eihän sitä rahaa tulee jos syöpään ratkaisu löydetään. Julma on maailma...

   Poista
  3. Toi on kamalaa :( Syöpä on kyllä niin perseestä kun voi olla. Oon myös miettinyt ite tota samaa mitä säkin, että on se kumma jos syöpään ei keksitä mitään parannuskeinoa mutta sitten on kaikenmaailman muihin isoihin ja monimutkasiin sairauksiin vaikka mitä tarjolla. Syöpiä tosin on todella yksilöllisiä ja monenlaisia joten sekin voi olla syy miksei kaikkea pysty hoitaa ja jos vaikka leviää aivoihin mistä ei voi kaikkea leikata pois.

   Syöpä on niin.. sanoinkuvaamaton. Vie monet rakkaat pois ja silti kukaan "ei tiedä" tarkasti mistä se tulee :(

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.