lauantai 6. heinäkuuta 2013

LEMPPARI BLOGIT

On yllättävän vaikeaa kerta toisensa jälkeen alkaa päättämään mitkä blogeista on nyt niitä lemppareista lemppareimpii. Jokatapauksessa näihin blogeihin päädyin, joista reilut puolet sai kuvia esittelyyn ja muutamille tuli vain bloggaajan nimi, kun kuvanmuokkausohjelma näytti peppua eikä suostunut kuvia jostain syystä edes pienentämään, niin fonttilinjalla mentiin loppuun! Ihania blogeja kyllä linkkasitte ja voi vitsiläinen miten olisin halunnut kaikki blogit tähän linkittää, koska mikään blogi ei todellakaan ollut huono, joten senpä takia laitoin nyt tuonne alle linkin myös linkitys postaukseen josta voitte mennä katselemaan loputkin hyvät blogit. Linkitetyissä blogeissa oli paljon jo itselle tuttuja (huippu) blogeja, joita myös olen aikaisemmin linkitys postauksien lemppareihin laittanut, joten se on syy miksi tässä ei välttämättä jonkun teidän blogia näy. Taidan olla liian kiltti persoona kun jotenkin tuntuu, että on epäreilua jättää muita blogeja mainitsematta. 


Auroran blogia olen ennenkin lukenut mutta nyt en jostain syystä pitkään aikaan ole siellä ollut. Rakastuin siis toistamiseen, koska blogissa on ihania ja harkitusti otettuja kuvia paljon, josta mä tykkään! Äärettömän suloiset koirat varsinkin sai mun huomion totaallisesti.

Emma on yksi kauneimpia tyttöjä, johon olen blogimaailmassa törmännyt. Ihanan luonnollisen oloinen muutenkin ja laadukkaita kuvia blogissa!

Valokuvausblogia parhaimmillaan. Todella hyviä kuvia arkisistakin asioista, joissa on jotain merkitystä. (Missä nyt ei olisi?)Kaksi ihanaa pirtsakan oloista tyttöä ja varsin hyviä kuvia, joita on ilo katsella!


Ihanan kaunis tytsy ja blogi on todella täynnä hyvälaatuisia kuvia. Erityisen suloisia lapsiakin näkyi!

Ihania ihania ihania kuvia! Tuijottelin monet kerrat samojakin kuvia, että voi vitsi miten hyvin joku osaa kuvata.

Asukuvia joista en välitä lähes ollenkaan oli ensimmäisessä postauksessa kun blogin ekan kerran avasin ja ajattelin, että voi taivas.. taasko yksi asukuvablogi lisää. Mutta ei! Varsinainen ylläripylläri kun blogissa oikeesti oli muutakin materiaalia ja vielä kiinnostavaa sellaista. Niin ja tietenkin hienot kuvat!


12 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.