lauantai 6. heinäkuuta 2013

PIKAVISIITTI HÄMEENLINNAAN

Heippa! Tänään suuntasin veljen kanssa Hämeenlinnaan pikavisiitille katsomaan isän turnausta ja se venyikin melkein kuuden tunnin reissuksi. Oli kyllä mahtavaa nähdä iskää, että eipä kyllä syömättömyys ja kylmyys haitannut. Ajattelin kuvailevani Hämeenlinnassa hirmuisesti kaikkea, mutta eipä me sieltä turnaus paikalta mihinkään lähdetty niin lopulta kamera oli täynnä vaan kuvia iskästä ja veljen ottamia naamakuvia, joten kokosin pienen kollaasin muutamista kuvista mitä itse napsin sieltä sun täältä. Harmittaa kyllä vähän kun en päässyt paremmin Hämeenlinnaa kuvaileen, kun se on niin kaunis paikka!

Se on aika jännä miten paljon muistoja tohon Tampere Hämeenlinna reitille mahtuu. Tuntuu, että se motari on yks iso osa lapsuutta ja niinhän se on kun sitä on tullut koko ikä mentyä edestakasin Tampereelta Järvenpäähän asti. Hämeenlinnan naistenvankila (kutsuin aina naistenvankilaksi vain) laittaa hymyn huulille aina ohittaessa, koska lapsena kysyin aina siitä ohimennessä, että onko tuolla naistenvankila. Voin uskoa miten ärsyyntyneenä isä on ollut kaikkien vuosien jälkeen.

Oli kyllä mukava päivä koska näki iskää pitkästä aikaa ja sai niskahieronnan veljen autossa, koska se on täytetty voimakkailla subbareilla ja voitte vaan kuvitella sen jytinän ja tärinän mitä siellä autossa oli kun 1995 syntynyt jäbä huudattaa "hyvää musiikkia". Niin ja taisin samalla matkalla oppia myös ainakin vähintään neljänkytäviiden eri ohittavan auton bensajärjestelmistä sekä niiden huonoista ja hyvistä puolista. Mutta nyt suuntaan leffan pariin!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.