sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

IKEAN RYÖSTÄMÄ

Oon pidemmän aikaa eli siis muutaman vuoden vilkuillut Ikealta tätä valkoista ihan simppeliä kampauspöytää ja tänään sitten päätin, että nyt loppu jossittelu muka parempien vaihtoehtojen löytymisen kannalta, vaan suunnataan kauppaan ja hankitaan se vajaa 100 euron nätti (sekä erittäin tarpeellinen) pöytä. Eipä se ole ryöstö kuitenkaan, toisin kuin pöydän lisukkeisiin eli lamppuun ostetun ledi-lampun hinta. Hieman nipisti sydämestä maksaa melkein 12 euroa jostain lampusta, jota ei edes nää. Tosin se palaa kuulemma 25 tuhatta tuntia ja on paljon ympäristöystävällisempi ja niin edes päin mutta on toi 12 euroo silti aika ryöstö jostain lampusta. Oonko ainut tätä mieltä oleva? Ehkä mä vaan valitan turhasta, koska toi kuulemma siis palaa tosiaan 1041 päivää ja perus hehkulamppu ei pärjäis mitenkään tolle.

Ostin siis pöydän lisäksi tuon ihanan lampun (30 e) missä on sellainen naru mistä lamppu laitetaan päälle ja harmiksenne se ei näy kuvassa nyt, mutta lupaan paremmissa kuvissa sitten sen näkyvän kivemmin. Ostin myös viiden euron pikkupöydän telkkarille ja läppärille eikä siinä mitään sen kummempaa olekkaan. 

Kuten huomatta saattaa, niin siirsin meikit laatikkoon mikä pöydässä se juju onkin. Siirsin aluksi siis tämän postauksen palalippaat pöydän päälle ja tajusin, että tila loppu siihen. Näppäränä tyttönä irrotin yhden palalippaan laatikon ja siirsin sen kokeiluna pöydän laatikkoon ja se sopi hyvin! Siirsin sitten kaikki muutkin ja tilaa jäi kivasti reunalle vielä paletteja ja muita ylimääräisiä juttuja varten sekä tietenkin vielä niitä kolmea muuta laatikkoa varten, jotka postissa ovat vasta tulossa. Love it!

Ihanan simppeli, valkoinen eli kaunis sekä käytännöllinen. 100 euroa oli siis pieni hinta tästä. Nyt jatkan loppusiivouksen pariin. Ihanaa sunnuntaita!

18 kommenttia :

  1. Voisitko esitelläs sun huoneen kuvilla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin! Ajattelinkin, että se vois olla kiva tehdä :)

      Poista
    2. Asutkosä yksin? Ois kiva myös joku talon esittely juttu!:)

      Poista
    3. En asu vielä mutta teen varmasti asuntopostauksen sitten kun omilleni muutan :)

      Poista
  2. Mäkin niin haluaisin meikkipöydän! Kylppärissä seisoskelu on joka aamuinen pakko, kuin mukavaa ois istua pöydän ääressä jossa kaikki meikit ois järjestyksessä- meillä ei vain oikein mahdu moinen mihinkään :(
    Tosi sievä ja hyvä ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla otti kanssa toi sama päähän kun piti aina raahautua johonkin vessaan meikkaileen, mutta nyt on pöytä minkä ääressä meikata niin se on hyvä. :) Toi on aika pieni kyllä, että jos vähän raivaa tilaa niin voi ehkä johonkin nurkkaan ton änkee ja muistaakseni Ikeassa on vähän pienempikin samantyylinen pöytä, joka oli kanssa ihan kiva! :)

      Poista
  3. Toi on kyllä ihana pöytä! :> yhdellä kaverilla on! Mulla tosin ei juuri olis käyttöä kun inhoan meikkaamista enkä omista meikkejä kuin ihan ne pakolliset pienen pussillisen verran! :D haha! Ripsienpidennykset onneks pelastaa tälläisen laiskanmeikkaajan! :> nimim. koko kesä tähän asti meikkaamatta! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meikkipöytä varsinaisessa merkityksessään ei ehkä oo kovin fiksua, jos ei meikkejä omista paljoa. :D Kyllä mäkin mieluummin valitsisin sen, että olis vaan se meikkipussillinen mutta kun oon niin addiktoitunu näihin, niin ei pysty lopettaan hyvänmaun rajoihin :'D

      Ps. Kesällä on ihan parasta olla meikkaamatta!

      Poista
  4. Sievä pöytä :) Siis näänkö oikein onko ton päällä lasi, jonka alle voi laittaa kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja monet käyttääkin sitä sellasena, että alle kerää lehdistä kuvakollaaseja jne. :)

      Poista
  5. oo vähän ihana pöytä, mäkin haluan!! ^^ ainut huono puoli on vaan se, että ei taida olla tilaa tuommoselle :((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulluhan ois jos noin nättiä pöytää ei haluis! :) Tila on kyllä tärkee osa vaikka aikasemmin kommentoin, että on toi aika kaponen ja pienehkö pöytä.

      Poista
    2. vaikka olis kuinka kaponen nii tää kämppä on täynnä kaikkea huh huh tavaraa riittää :D

      Poista
    3. Tiedän ton tilanteen myös! Itekkin karsin just nyt täältä turhia juttuja pois ihan huolella :D

      Poista
  6. mistä toi taulu? paljo makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bauhauksesta muistaakseni on! En muista tarkkaa hintaa mutta taisin maksaa jotain 40-50 euroa. :) Se voi kuitenkin olla paljon edullisempi nyt jos pystyy bongaamaan jostain, koska se on hankittu jo muutama vuosi sitten.

      Poista
  7. Saisinpa itsekkin tuollaisen järjestyksen meikeilleni, kade! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin meni tosi pitkään ennen kun tosiaan tajusin miten hyvä juttu tommonen järjestys on, jos niitä meikkei löytyy reippaasti. :) Kyllä niitä kikkoi sit jossain välis alkaa keksimään kun tarvis sitä järjestystä jo.

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.