keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

Sekalaisessa järjestyksessä sekalaisia kysymyksiä sekalaisin vastauksin sekä sekalaisin kuvin. Enjoy!

Lempiohjelmat? Pretty Little Liars, Dexter, Orange is The New Black, The Big C, Grey's Anatomy ja House.
Lempielokuvat? Extremely Loud & Incredibly Close, The Lucky, Dear John, Ps. I Love You, Inception, Frozen, The Notebook, The Dead Girl, Deadline, Funny Games, Thet Strangers, An Unfinished Life, I You Phillip Morris, Love in Manhattan, Anger Management, Flipped, Due date, Eden Lake, New Year's Eve, Dark Shadows, Hereafter sekä tietenkin Harry Potterit. Tätä listaa voisi jatkaa ikuisuuden.
Lempiartistit? Demi Lovato. En osaa erotella ketään muita artisteja näin varmasti lemppariksi. Kuuntelen niin paljon hyviä artisteja mutta Demi nyt on vaan Demi.
Mitä kieliä osaat? Suomea, englantia, norjaa (ruotsia en silti) sekä espanjaa. Latinakin menee ihan pienissä määrin.
Aiotko joskus tulevaisuudessa lähteä jatko-opiskelemaan? Kyllä! Tavoitteena olisi lukea kätilöksi (koska kaksoistutkinto mistä saa myös sh-tutkinnon lisäksi) tai sosionomiksi (koska hallinnollinen puoli kiinnostaa). Kouluun haen varmaan muutamien vuosien päästä kun on saanut eka oman kodin ja löytänyt paikan missä haluaa alkaa elämään. Hämeenlinna ja Helsinki on aika houkuttelevat tällä hetkellä.
Seurusteletko? Mun elämääni ei mahdu miehiä. No ei, en seurustele. :D
Tutustutko helposti ihmisiin? Kyllä mä aika helposti. Helppo lähestyä ja oon puhelias uusille ihmisille, niin se auttaa paljolti. 
Ootko syntynyt -92 vai -93? Tuhatyheksänsataayheksänkytkolme.
Mitä oot harrastanut/harrastat? Kilpauintia, taitoluistelua, salibandyä, futista ja vaikka mitä. Tällä hetkellä ei ole aikaa harrastuksille paitsi bloggaukselle, joka on aika iso osa vapaa-aikaa ja varmaan tulee pikkuisen muutenkin vähentyyn nyt töiden palatessa kuvioihin. 
Paljonko sulla menee rahaa kuukaudessa ostoksiin? Vaihtelee tosi paljon. Joskus ei ollenkaan ja joskus pari sataa.
Onko sulla sisaruksia? Pikkusisko (6v), pikkuveli (5v) ja toinen pikkuveli (18v) sekä 2 kappaletta siskopuolia ja 5 kappaletta velipuolia.
Mitä töitä teet? Oon päikkytäti.
Haluutko joskus lapsia? Todellakin! Sitten kun on elänyt vähän omaakin elämää ja saanut asiat kondikseen kaikilta osin.
Mitä blogeja luet? Niin monia etten osais kyllä erotella tähän niitä eniten luetuimpia kovin lyhyesti. Lukulistalla on satoja blogeja, hups.
Haluaisitko itsellesi tatuointia? Mielessä olisi pieni halu saada mutta ei vielä hetkeen. Ranteeseen joku kiva merkityksellinen sana voisi olla kiva mutta en tiedä onko järkevä ajatus leikkausarpien päälle tehdä mitään koska kipu kuulemma ei ole mitään ihaninta.
Millainen tai millasia tatuointeja sinulla on? Ei ole kuin leikkauspöydältä saatuja ”tatuointeja”
Pidätkö piirtämisestä? Tykkään vaikka harvemmin tulee piirreltyä kun en värikyniä omista (pakko hankkia nyt)
Mikä on lempieläimesi? Koirat ja marsut. Oikeestaan melki kaikki muut paitsi kissat, käärmeet sekä krokotiilit. 
Lempiruokasi? Aito Kreikkalainen fetasalaatti, savulohisalaatti, veljen tekemä makaroonijauhelihamössö, erilaiset pastat sekä sinisimpukat.
Lempimaasi? Kreikka tietenkin.
Mitä pelkäät? Käärmeitä, pimeitä metsiä, sekopäitä (sen näkee silmistä, haha!) sekä korkeita paikkoja luonnossa. Mun fobioista voi täältä lukee lisää. 
Oletko suvaitsevainen? Tahtoisin olla. Tulen kyllä toimeen kaikkien kanssa ja kunnioitan erilaisuutta mutta moniakaan asioita en suvaitse mitä ihmiset tekee, jolloin en voi kutsua itseäni suvaitsevaiseksi täysin.
Millä kolmella sanalla kuvailisit itseäsi? Määrätietoinen, empaattinen sekä ystävällinen.
Mitä lehtiä luet? Elle, Trendi, Kauneus & Terveys sekä joskus Fridaa huonolla ruotsin taidolla.
Mikä susta on parasta maailmassa? Nukkuminen, iloiset ihmiset, limpparit, mun marsuliinit, matkustelu, valokuvaus, hyvät ystävät, koukuttavat elokuvat ja tv-ohjelmat, kyky vaikuttaa omaan elämään (vapaus) sekä musiikki.
Oletko tyytyväinen elämääsi? Puoliksi. Huomenna on ensimmäinen päivä vapautta lähempänä!
Haluatko joskus naimisiin? Samanlainen vastaus tähän kuin lapsi-kysymykseen. Tosin, naimisiin ennen kuin hankin lapsia.
Onko sulla mitään lempiblogia? Ikisuosikki Ina’s Lifestyle on mahtava kyllä koska se on niin persoonallinen ja Ina osaa kirjottaa mun mielestä täydellisesti.
Juotko kahvia? En mutta joskus yritän. Turhaa kun ei muhun kofeiini vaikuta.
Pidätkö tulisesta ruuasta? Rakastan! Ruuan pitää olla aina todella tulista ja mausteista.
Oliko lähihoitajaksi rankkaa opiskella? Oli ja ei. Ilman motivaatiota se on helvettiä monille mutta ei motivaatiokaan aina riitä jaksamisessa. Koulukohtaista ja meidän koulu ei mikään rennoin mahdollinen ollut/ole.
Millainen todistus sulla oli kun valmistuit amiksesta? Todella hyvä mun mielestä. Muutamia hyviä ja monia kiitettäviä. Matikka taisi olla ainut tyydyttävä.
Mitkä asiat osaat mielestäsi parhaiten? Kaiken mihin ryhdyn. Tämän vastauksen annan oikeesti lähes aina. Osaan melkeen mitä vaan kunhan yritän ja on motivaatiota. Yks parhaimpia ominaisuuksia mussa.
Mitä et voi sietää? Tyhmyyttä, käärmeitä, kieroilua, julmuutta, muurahaisia, homovihaa, vanhusvihaa, vapaata kasvatusta, sylkemistä, naisilla huonoja käytöstapoja sekä asioiden olettamista (negatiivisessa merkityksessä)
Mitä muuttaisit itsessäsi? Stressaaminen pois minusta, kiitos!

Onko sulla ennakkoluuloja ihmisistä? Harvemmin. Niin monenlaista sakkia ympärillä, että oppinut käsittämään jo aikoja sitten ettei kaikki tietynlaiset ole tietynlaisia. Make sense? Mua ei paljoo hetkauta enään mikään ihmisissä. Kaikki on niin nähty ja koettu.
Minkälaista musiikkia kuuntelet? Jean Sibeliusta ja muuta klassista aika paljon sekä sitten myös tätä yleistä mainstream poppia ja tietenkin rakastamaani Countrya tulee kuunneltua paljon. En oo niin genreuskovainen kun luulisi mutta melkein kaikki uppoo paitsi raskaampi musiikki.
Musiikki hiljaisella vai kovaa? Kovaa jos tila on iso (auto käy), vähemmän ihmisiä tai jos on kuulokkeet mutta hiljaisella jos ollaan pienessä tilassa ja ihmiset puhuu muutenkin kovaa toisilleen. Migreeni starttaa heti siinä vaiheessa. 
Mitä lemmikkejä sulla on ollut? Kaiken kaikkiaan mulla on ollut 5 kappaletta marsuja ja kultakala. Sain ensimmäisen marsun 11-vuotiaana ja siitä lähtien mulla on aina ollut marsuja. Taitaa olla vaan pari päivää pisin aika kun oon ollut marsuton. Marsut
Mikä puhelin sulla on? Samsung Galaxy mini tai joku vastaava. En mä pahemmin puhelintietoinen ole. Saan puhelimet yleensä iskältä ja nyt vasta oon alkanut miettimään jos investois kunnolla johonkin kalliiseen puhelimeen (lue: iPhone 5 tai vastaava. I know, oon heikko).
Mitä tekisit jos voittaisit lotossa miljoonan? Tottakai ostaisin sen oman kodin, säästäisin omien sisarusten ajokortteja ja muuta varten sekä avaisin säästötilin tulevaisuudessa tuleville omille lapsille, matkustaisin ympäri maailmaa, ostaisin Range Rover Landin sekä kävisin joka päivä elokuvissa ja niin edelleen. Hyväntekeväisyyttä olisi myös kiva tehdä vaikka kaikki sen kliseisesti ilmottaisi tässä kohdassa.
Oletko antanut rahaa hyväntekeväisyyteen? Kyllä vaan! Aina kun joku tulee vastaan niin melkeenpä annan jos on vaikka Punaselta Ristiltä. Ebayssäkin ostotilanteessa lahjotan aina syöpäjärjestöille ja muille vastaaville muutamia euroja.
Oletko ollut ikinä sairaalassa yön yli? Monesti. Mitä nyt kallon murtanut ja sairastanut harvinaista rokkoa, jota kukaan ei tunnistanut miksikään. Olen epäonnen lapsi ollut aina ja koheltanut itteni ties kuinka monesti huonoonkin jamaan.
Oletko ikinä ollut kesätöissä? Oon. Erityislapsia hoitanut nuorempana. Vanhempana pyhittänyt kesät lomailuun jos on ollut mahdollisuus.
Pystyisitkö olemaan kasvissyöjä? Oon ollut pari kuukautta yhtenä kesänä ja kyllä se onnistuu jos on rahaa ja tarpeeksi vaihtoehtoja lihan korvaamiselle. Ei siihen kannata ryhtyä jos ei ole paljon motivaatiota ja kykenevä korvaan kaiken puuttuvan jollain tofulla sun muulla.

4 kommenttia :

 1. Mitä tarkottaa naisten huonot käytöstavat? :D onko ne jollain tavalla erilaisia kuin miesten? jäi vaan tuo mietityttää XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis esim jos nainen alkaa röyhtäileen tai pärrään kun joku raavas mies hienoissa juhlissa tai muuten vaan. On jotenkin tyhmän näköstä semmonen naiselta :D

   Poista
 2. Määki oon punaselle ristille antanu ku niitä kerääjiä on aina kaupoilla, nii kolikot vaan sinne :D

  Mulle soitti joku tässä alkukesästä jostain järjestöstä, ne nyt muista mistä, ja pyysi mukaan kuukausilahjottajaksi. No minä sitte kyselin että kuin ison osan kaikki vetää siitä välistä, niin loppujen lopuksi 70% siitä lahjotuksesta menee niiden ihmisten palkkoihin jotka niissä on mukana. Kyllähän sen ymmärtää mut olis kiva jos vois suoraan sinne jonnekin Afrikkaan mennä ihan ite viemään apua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi iso osa mikä lahjotuksista menee just kerääjien ja muiden palkkoihin. Ihan typerää. Mieluusti kantaisin ne rahat suoraan niiden ihmisten käsiin, jotka sitä tarvis tai menisin ite rakentaa ne talot sinne kehitysmaihin niin tietäs ainakin mihin ne on käytetty.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.