sunnuntai 17. elokuuta 2014

ABSURDI HANKINTA ATEISTILTA

buddha buddha

Absurdia mutta totta. Ateisti meni ja osti kauan haaveilemansa Buddhan pään koristamaan omaa kotiaan. Voiko tämän mieltää vähän samaksi kuin sen, että ihmiset kantaa ristiä kaulassa vaikka eivät usko mihinkään uskonnolliseen. Moni kantaa sitä muun merkityksen vuoksi ja itsellä on sama perustelu tälle Buddhan päälle.

Oon vilkuillut Buddha tyylisiä koriste-esineitä jo hyvinkin pitkään mutta en ole saanut käsiini yhtäkään mieleistä tai tarpeeksi naisellista yksilöä. KodinYkkösestä tänään kuitenkin löysin ihan sattumalta tämän kaunokaisen vähän yli parilla kympillä. Budjettiinkaan ei tullut siis isoa lovea tämän haaveen toteuduttua. Buddhan läheisyydessä seisoskeli myös pari kivestä tehtyä koristetta missä luki joko love  tai home. Halusin niistä ehdottomasti ainakin toisen ja lopulta kun mun oli niin vaikeeta päättää kumman otan niin mun oli keksittävä keino yksinkertaisesti vaan karsia toisen mahdollisuudet. Päänsisäinen perusteluni lopulta muodostui sellaiseksi, että kyllä on kaltaistaan vailla. "Love" näyttää tekstinä paljon paremmalta kuin "home" vaikka merkitys yhtä tärkeä. Turhamainen turhamaisuus.

Seuraavaksi olisi tarkoituksena tilailla Poster Misteristä yhdellä itselleni tärkeällä Gandhin sitaatilla koristetun laadukkaan julisteen jonka saan laitettua kehyksiin väliaikaisen  Elle-lehden lehtileikkeen paikalle. Uskonnollisia yksityiskohtia vaan lisää Ateistin valtakuntaan. Entistä absurdimpaa mutta sitäkin kauniimpaa.

Mitä mieltä ootte kaunokaisestani?

4 kommenttia :

 1. Todella kaunis esine, eikä siksi musta yhtään absurdi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kiteytti kyllä munkin ajatukset. Ajatuksena absurdi mutta merkitykseltään ei. ;)

   Poista
 2. Ei vitsit kuin makee Buddha-koriste! Samoilla linjoilla muutenkin tämänkin asian suhteen..

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.