tiistai 19. elokuuta 2014

PIENTÄ PINTAREMONTTIA

keittiötasoa tarvikkeita

Pitihän se joku pienoinen remppakärpänen iskeä muhunkin rankimman aamuvuoropätkän päälle. Malttamaton ihminen kun olen niin eilen päähäni saaneet visiot lähtivät tänään toteutumaan heti Bauhausreissun jälkeen. Tarkoituksena olisi siis tehdä pientä pintaremonttia mun keittiöön jonka aikaisempi asukas on laiminlyönyt niin mestarillisesti, että kyllä vähän kyyneliä ja euroja pitää sen eteen tuhlata jotta saadaan tuosta muuhun kotiin sopiva huone.

Ainakin jonkun hetken pysyvää pintaa työtasoille, kaakelien saumojen vaalennusta ja erillisen työtason maalausta edessä sekä kammottavien pyökkivetimien maalaus koska ihania vetimiä en ole vielä löytänyt mistään. Sain onneksi tänään jo työtasot valmiiksi toiselle puolelle keittiötä ja huomenna on kaakeleiden vaalennusta sekä erillisen työtason maalausta. Tykkään ihan tolkuttoman paljon nyt tästä vaikka kaikki on niin kesken kun voi vaan olla.

DC-Fixillä (en säästellyt kirosanoja) tehty päällyste työtasoille nyt on vähän köyhän miehen kikka mutta en missään nimessä raaski alkaa tekemään juuri nyt mitään kunnon keittiöremonttia kun se on muutenkin edessä muutaman vuoden päästä. En aio siltikään katsella "huonoa" keittiötä vaikka pari vuotta on odoteltava täydellisen keittiön ilmestymistä tänne. Tummat työtasot, valkoisuus ja pienet kauniit yksityiskohdat piristää tarpeeksi.

Tulevien päivien aikana tulee laajempaa kuvamateriaalia esiteltäväksi!
Ootteko kokeillut DC-Fixiä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.