torstai 14. elokuuta 2014

PARI KIRPPISLÖYTÖÄ

kirppislöytöjä

Olin jo päässyt unohtamaan miten kivoja pikkulöytöjä kirpputoreilta voikin tehdä jos vaan avaa silmät. Oon ollut niin pitkään jo uusien juttujen perään, että oon kerennyt totaallisesti unohtamaan miten vanhat ja jopa ne käytetyt jutut voi olla ihania. En vaatteita tai muita "käyttötavaroita" tykkää ostaa käytettyinä mutta sisustusjutut ovat enemmänkin kuin tervetulleita. Tänään käväisin töiden jälkeen pikaisesti eräällä uudella kirpputorilla josta löysin kahdella ja puolella eurolla ihanan valkoisen maljakkopurnukan meikkisiveltimilleni sekä hauskan sisustuskyltin jonka teksti sai myyjänkin naurahtamaan. Kaksi ja puoli euroa kahdesta täysin ehjästä ja ihanasta jutusta joista olisi saanut pulittaa normaalissa kaupassa ainakin kympin tai pari.

Ongelma kirpputoreissa on se, että Tampereella ei mun mielestä ole kovin hyviä kirpputoreja vaan valtaosa on sullottu täyteen reikäisiä tuulihousuja ensimmäisen maailmansodan ajalta ja monissa paikoissa tavarat on naurettavan ylihinnoiteltuja. Kaikista parasta on siis löytää jotain kaunista edullisesti kun tuntuu, että se on lähinnä mahdotonta ainakin Tampereen seudun kirpputoreissa joita tiedän. Kangasalalla on kaikista parhain kirpputori meinaan Pirkan Kirpputorikeskus (alkuperäinen tosin paloi poroksi) mutta sinne on liian pitkä matka autottoman lähteä ilman hovikuskia. Onko suosituksia hyvistä kirpputoreista Tampereella?

Teettekö te ihania löytöjä usein kirpputoreilta?

2 kommenttia :

  1. Kiva blogilöytö! :) Ryhdyin selailemaan aikani kuluksi Inspiration-blogeja - yleensä on niin kiire, että klikkailen vaan omassa sivupalkissani olevat päivitykset auki. Jee - blogisi tulee ehdottomasti lisätä suosikkeihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hurjan kiva, että alat seuraileen! :) piristää kuulla tommosia!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.