lauantai 23. elokuuta 2014

PINTAREMONTTI VALMIS!

muutos1

Tältä näyttäisi tällä hetkellä mun pikkukeittiössäni pienen pintaremontin jälkeen. Itselle muutos on ainakin huumaavan iso vaikka mitään en oikeestaan tehnyt tummien pintojen ja kaakelien saumojen uusimisen lisäksi. Tuntuu, että vähintään parikymmentä vuotta nuoreni keittiön yleisilme pienillä muutoksilla. Alle 100 euron keittiöremontti on niin mieleinen, että jaksan tuijotella tätä nyt toivottavasti jonkun aikaa ennen kuin se varsinen jättiremontti pääsee repimään koko keittiön rakenteita myöten pois. Enää ei tarvitse keittiössä kuin uusia liesituuletin jollain kikalla ja hankkia sievät vetimet kaapistoihin. Sisustusjuttuja unohtamatta.

Tuosta alla olevasta kollaasista näkee hieman eroa mitä pinnoille tapahtui. Kiinteä keittiötaso sai siis DC-Fixillä tumman pinnan, pesin kaakelit sekä saumat uusin valkoisella Saumafixillä. Pyökkihirvitysvetimet poistin kaapistoista ja laatikoista. Toistaiseksi ne toimivat nyt ponnahdusmenetelmällä, että vetimiä ei tarvitse ennen kuin löydän uudet. Keittiöön tuotu ylimääräinen työtaso sai uuden tumman maalipinnan mikä Bauhauksessa tehtiin lähes identtiseksi DC-Fixin sävyn kanssa. Laatikostoille ei tarvinnut tehdä mitään koska olin ne maalannut aikaisemmin valkoiseksi. Pieniä muutoksia siis eikä mitään sen ihmeellisempää.

muutos2

Paljon raikkaampi ilme, eikö?

4 kommenttia :

 1. Tosi fresh! Tummat pöydänpinnat yhdistettynä vaaleisiin kaappeihin on aivan mahtava yhdistelmä keittiössä. Keittiö uudistui, ja mikä parasta, nuorentui kyllä huimasti.
  Ps. Mikään muu ei voi olla hirveämpää kuin tuollaiset puiset ovenkahvat. Kar-mi-vi-a, isolla Klla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Tummat pinnat alkaa kivaa kontrastia valkoisuuteen. :) Pyökki on kyllä aivan hirvitys munkin silmille. Se sopii ehkä erilaisemmissa kodeissa mutta... ei ainakaan täällä!

   Poista
 2. Todella kivannäköistä! :-)

  http://sinissofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.