maanantai 25. elokuuta 2014

ODOTUKSEN ARVOINEN

mahatma

Maanantaihan se sieltä taas tulla tupsahti rikkoon pyhän viikonlopun mielettömyyden. Ei anneta asian kuitenkaan masentaa koska sieltä on taas neljän päivän päästä tulossa uusi perjantai. Perjantait on aina odottamisen arvoisia mutta niin oli myös tänään töistä kotiinpaluu koska tiesin, että viimeistään tänään on saapunut Poster Misteriltä tilaamani sitaattijuliste. Riemunkiljahduksia ehkä rääkäisin ilmoille kun huomasin lattialla odottamassa pahvisen kirjekuoren. Melkeen tukehduin jännityksestä kun päätin avata kirjeen vasta kun olen käynyt suihkussa, ruokkinut marsut ja vaihtanut asialliset vaatteet Gina Tricotin varhaisteinilökäreihin. En oo ikinä tehnyt noita kolmea asiaa näin nopeesti mitä tänään. Hävettää ehkä myöntää mutta nyt kun on tunti kirjeen avaamisesta, niin edelleen eteisen kivilattialla on pikasuihkun jälkeiset litimärät jalanjäljet. En minä malttamaton ole.

Viikon piinaava odotus oli täysin sen arvoista. Juliste oli juuri sellainen mitä halusin. Murehdin kyllä jonkin aikaa, että miten tekstit menee riveille kivasti kun heidän nettisivuillaan tosiaan saa itse päättää rivitykset tekstille minkä valitsee ja yritin kuvanmuokkausohjelman avulla katsoa, että sanat menee järkevästi. Menihän ne ja nyt kyllä on astetta rakkaampi sitaatti kehyksissä. Miten näin pienet asiaa saa koko ihmisen niin onnelliseksi? Pienistä asioista munkin elämänlaatu paranee.

muita-aiheita
Oon hieman hämmentynyt tällä hetkellä. Mulla on meinaan aivan tolkuton bloggausinto, aivan tolkuton. Voisin kirjoittaa teille vaikka postauksen mun tummansinisestä imurista. Tätä fiilistä ei ole pitkään aikaan näkynyt näin voimakkaana kuin nyt. Haluaisin täyttää koko blogin sisustusaiheilla koska mun pää kirjaimellisesti räjähtää näistä inspiraatioista. Alan hyvin pian toteuttamaa yhtä isointa sisustusprojektia syyskuun alusta ja se on varmaan kaikista pisin haave sisustamisen saralla. Teen pienistä ja isoista sitaattijulisteita sekä tietenkin muutenkin inspiroivista julisteista ison kollaasiseinän kauniiden kehyksien avulla. Katseenvangitsija seinä siis ajatuksena ja en kyllä kestä tätä odotusta, että pääsen tilailemaan ensimmäisiä julisteita mitä oon iskenyt jo Etsyssä lemppareihin.

Toivon myös suuresti, että nämä sisustusjutut inspiroi teitäkin. Haluan sisustaa ja näyttää teille, että kaunista saa myös edullisesti eikä kaiken tarvitse olla hintaluokaltaan sitä kalleinta. Ei tavallisilla alle keskipalkkaisilla nuorilla aikuisilla ole varaa ostella Kartellin huonekaluja tai pienen pieniä sisustusesineitä joiden arvolla ostaisi jo uuden maton. Haluan sisustaa järkeä käyttäen ja toivon, että täältä saa monet vinkkiä miten voi sisustaa nuoren ihmisen budjetilla - vaikkeikaan välttämättä ihan opiskelijan budjetilla. I think you get the point! Tavoitteena kun ei ole saada tästä mitään sisustusblogia vaan haluan näyttää teille tämänkin puolen mun elämästä ja senpä takia koen tärkeenä tietää, että onko ketään joka silti pitää näidenkin juttujen lukemisesta. :)

Saako kukaan näistä sisustushöpinöistä jotain irti? 

6 kommenttia :

 1. Heii, nää on just kivoja :) Jäänpä oottelemaan sitä kollaasiseinää ;)

  VastaaPoista
 2. Mää haluun lukee sisustusjuttuja! Mullaki pieni sisustusprojekti meneillää, kylläki pitkällä tähtäimellä. Kävi nimittäin niin että omistan nyt myös asunnon, hupsankeikkaa. Äidiltä siis perin kämpän ja kun on ihan oma niin vois tehä mitä vaan ku ois vaan rahaa! Keittiöremppa ois maailman ihaninta ikinä. Harmi vaan että opiskelen nyt, tänää alko eka koulupäivä ammattikorkees. :D Joten ei tässä millään rahoilla juhlita, mutta halvalla oon kyllä tehnyt löytöjä fb-kirpparilta ja voinu ostaaki jotain kun olin kesän töissä. Ja tilasin ihanan lipaston Jyskistä, semmosen missä on niitä koreja. ♥___♥ Mut että jooooo sisustus kiinnostaa et mielellään luen siihen liittyviä postauksia kyllä. :----)) Voih kumpa olisin myös töissä, ois niin ihanaa ku ois rahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, Olivia! Onneks olkoon asunnon omistajuudesta. :) siitä se lähtee. Kerkeet kyllä osteleen paljon ja eipä sitä kiireellä kantsi mitään hankkia kotiin juttuja niin ei tule turhia ostoksia vaan asioita mitä just ehdottomasti haluaa sekä mihin on jaksamista säästää rahaa.

   Poista
 3. Mulla on ollut niin kova muutto- ja sisustusvimma keväästä asti, ja kun en nyt pysty kumpaakaan toteuttamaan, niin on ihana elää näitä juttuja jonkun muun siipien mukana. Varsinkin kun meillä on niin samanlainen maku sisustamisen suhteen! :) Joten KAIKKI sisustusjutut, niin pienet kuin isotkin, on minun mieleen. Ja sitten myöskin tämä, ettei nuorilla ole hirveästi varaa ostella sillä perusteella mikä omaa silmää miellyttää, niin olisi huippua nähdä miten edullisesti voi saada kuitenkin paljon hyvää jälkeä aikaan (esim. se sinun pieni keittiö"remontti"). Saa kullanarvoisia vinkkejä ja innovaatioita sitten omaankin kodin laittamiseen, kunhan joskus ajankohtaiseksi tulee. En muuten meinaa malttaa odottaa..

  Ps. Aina sormet syyhyten ja into piukeana luen uusimpia postauksiasi, koska niistä vaan saa niin hyvät fiilikset! Joten sun ei auta kun alkaa purkamaan sitä bloggausintoa tänne blogiin, vaikka sitten siitä tummansinisestä imurista. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Hyvä, että teitä kommenttn jättäneitä ainakin kiinnostaa. :)

   Nuorten sisustamisesta edullisesti pitäis enemmänkin tehdä juttua koska tuntuu, että sisustuslehdet on TÄYNNÄ kalliita sisustushankintoja ja viimeisen päälle laitettuja taloja - todella varakkailta ihmisiltä tai sitten ne on lavastettuja tiloja koska ei kenelläkään alle keskituloisella (nuorella varsinkaan) ole varaa ihan viimeisen päälle laitettuun asuntoon. Haluun itse ainakin näyttää, että kivan saa edullisestikkin ja ei aina kaiken tavaran tarvitse olla sitä viimeisintä huutoo.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.