sunnuntai 23. syyskuuta 2012

A day without sunshine is like, you know, night

Hejå! Mihin teitä lukijoita on kadonnu? Taas näyttää bloggerin lukijoissa olevan kuuskytkolme miinus yks. Ei kiva. Te truelukijat pysytte kun takiaiset hiuksissa, I like that. Eniveis tänään kävin vähän Kodin Ykkösessä kattomassa oisko sielä mitään leffoja alennuksis, kun sielä on aina tosi hyvii tarjouksii. Bongasin sitten 6 kauhuleffaa ja yhteishintaa oli vaan 10,95e. Ostin tommosen kauhuleffapakkauksen mis on neljä jotai espanjalaista hyyyyytävää kauhuleffaa ja sillä oli hintaa vaan naurettavan viis euroo, niin kuka oikeesti jättää sen hyllyyn kun leffojen esittelytekstitki oli niin kiinnostavia. Tänne boksin taakse tosiaan on kirjotettu pienet esittelyt leffoista, nii voisin tähä ne näpytellä jos joku kiinnostuu mennä ostaa samaisen boksin. Ostin tosiaan tän Turtolan Kodin Ykkösestä.

The Baby's Room ♥ Nuoripari lapsineen muuttaa remontoituun asuntoon. Mies tarkistaa ennen nukkumaan menoaan lastenhuoneen monitorista lapsen nukkuvan rauhassa. Mutta asunto on täynnä mustanpuhuvia salaisuuksia ja pitkä yö on vielä edessä...

Blame ♥ Sairaanhoitaja Gloria muuttaa tyttärensä kanssa pieneen, unohdettuun kaupunkiin ja saa extratöitä gynekologi Anan klinikalta. Mutta pian mystiset puhelinsoitot ja lukitun oven takaa kuuluvat äänet alkavat huolestuttaa Gloriaa..

A Real Friend ♥ Kymmenvuotias Estrella on täysin kauhuelokuvien vallassa. Jotta hän voisi ylittää hirviöpelkonsa, kuvittelee hän hirviöt mielikuvitusystävikseen. Eräännä päivänä hän tapaa vampyyrin, mutta onko se Estrellan luoma olent vai todellista totta?

Spectre ♥ Kirjalija Tomas on eläny maanpaossa 40 vuotta. Eräänä päivänä hänen vaimonsa tekee itsemurhan! Pian tämän jälkeen hän saa mystisen tarot-kortin postissa - kortti esittää rakastavaisia, ja sen on voinut lähettää ainoastaan hänen kuollut tyttöystävänsä monen vuoden takaa?

Plus ostin elokuvan nimeltään The Others ja se kertoo jostain Grace naisesta joka kasvattaa täysin pimeessä kartanossa kahta valolle allergista lastaan.

Tänään siis on kauhumaratooni tiedossa näiden leffojen parissa.. gonna love it. ;)

8 kommenttia :

 1. Tiiän miltä tuntuu kun yhtäkkiä noita lukijoita katoaa :/ välillä on päiviä kun tilaajia lähtee käveleen jopa 3-4 kpl. tuntuu randomilta, aivan niinku blogi ei kiinnostais enää. No mut jatka sä samaan malliin vaan, sun blogi on just hyvä tämmösenä :)

  http://fashionbeautymylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep! se on aika randomfiilis kyllä, kun en mä ainakaa siis henkilökohtasesti haluu ees lukijoiks sellasii jotka ei halua lukee mun blogii, mut silti se aina jää silmii jos on miinustunu porukkaa.

   plus kiitos, piristit mieltä kyl! :)

   Poista
 2. Luin noi tekstit nii alko kauheesti tehdä mieli vetää huone pimeeks ja alkaa tapittaan jotain kunnon kauhupätkää!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa suosittelen kattoon jonkun! itekki oon iha kauhufiilareis ku katoin jo yhen leffan ;)

   Poista
 3. Oikeesti, mulla on jäätävä herkkunälkä ja tuo Kismetin kuva ei auta yhtään :D

  VastaaPoista
 4. toi the others on älypelottava!!! ei kantsi kattoo yksin:DD

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.