perjantai 28. syyskuuta 2012

NOTHING SPECIAL FOR NOW

Kukkuu. Harvinaisen tylsä perjantai tänään ollu. Koulua oli kuutisen tuntia jonka jälkeen oon tehny melkeen toiset kuus tuntia portfolioo sun muita tehtäviä. Eipä paljoo hajota noi deadlinet sun muut palautuspäivät, seminaarit ja piipiit. No eipä oo nyt pariin päivään mulla ainakaan koulu mielessä, koska tänään alko viikonloppu! thank god oikeesti. eipä parempaan ajankohtaa taas iskeny.

Kuvasin vähän tänää jotai jutskia blogiin, mutta kamera sano ittensä irti jostain syystä ja kuvat katos, joten vaihteeks on jotain randomeja kuvia tältä päivältä mitkä säily ihmeellisesti. Kamera taitaa olla kohta jo eläkeiäs mun käyttömäärällä vaikka se on vajaa vuoden vanha, ooh well.

Eipä tässä mitään muuta tälläkää kertaa ku mitään muuta ei oo tapahtunu kun koulujuttuja, vähän lisää koulujuttuja ja vaikkapa vaihtelun vuoks jotain koulujuttuja. Huomenna ei varmaan tuu ainakaan tuorein kuvin mitään postauksia, koska kamera lähtee reissaileen mutta kyllä mä varmasti jotain jännää vaihteeks keksin.

Pitäkää kiva perjantai ja varsinkin jos teillä on kirjotuksii sun muita, niin nukkukaa! heippa ♥

Muistakaa myös bloggaajat linkkailla blogejanne. Tiedän että tosi monet on linkkaillui aikasempiin postauksiinkin, mutta ei se mitään. Kaikki menee linkkaan bloginsa nyt heti tänne!

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.