sunnuntai 2. helmikuuta 2014

HUPS, TEIN SEN TAAS!

Oon epäonnistunut nyt kahdessa asiassa tänään. Erakoituminen ei onnistunut täysin koska lähdin aamupäivästä kohti Ikeaa hirveä puhti päällä ostaa lisää jotain järkevää massiiviseen muuttokuormaan ja samaan ajatukseen liittyy tämä seuraava epäonnistuminenkin koska en todella ostanut mitään kovin järkevän tärkeää vaan lisää, lisää ja lisää astioita. Olin luvannut näitä kahta kyseistä sarjaa itselleni jo aikasemmin niin tähän tekosyyhyn vedoten ostin lisää näitä. Vielä pitäisi kotiuttaa valkosen sarjan astioista isommat lautaset mutta siinä se sitten taitaa olla. Ei enempää astioita, jessus sentään. Pystyn kohta perustamaan oman astialiikkeen tällä menolla ja ei varmaan kuuspäisellä perheelläkään oo näin paljon astioita mitä mulla. No ei ainakaan lopu kesken!

Ostin astioiden lisäksi vähän tarpeellisimpiakin juttuja kuten työvälineitä ruuanlaittoon, leivontakippoja ja pari valokuvakehystäkin kun suunnitelmissa on rakentaa valtava valokuvaseinä asuntoon niin kaikkia ihania kehyksiä pitää hamstrata ja nuo eivät maksaneet kuin seitsemän euroa kappaleelta niin en voinut vastustaa. Mä en vaan pysty hillitsemään itseeni Ikeassa kun kaikki on niin herttasta, söpön väristä, edullista ja vaan "niin tarpeellista". Nyt voisi alkaa katselemaan vaikka saunatyynyjä, seinätarroja tai jotain muuta turhaa mutta kunhan jotain muuta kuin astioita. Ensi kuussa pitää jo alkaa ostelemaan isompia hankintoja kuten sitä ajokorttia, autoa ja huonekaluja. Silloin ainakin tämä astiarumba tulee päätökseen. Ainakin kuvittelisi.

Kuinka moni muu hamstraa ihan liikaa astioita?

18 kommenttia :

  1. Mikä siinä onkin, että asitioita on pakko olla se kaksmiljoonaa kappaletta?! :D mä oon saanut Muumimukeja lahjoiks joku 6kpl, enkä edelleenkään edes oikeen tykkää niistä..
    Ruman/väärän värisiä Koko lautasia on tullut lahjaksi joku 6kpl myös ja kuitenkin poikaystävän kanssa käytetään kahta muuta lautasta.. Eri mallisia laseja on pakko ollu ostaa, JA PALJON! Koska mitä jos vieraita joskus tulee paljon! Ja siis mekin asutaan poikakaverin kanssa kuitenkin kaksin ja silti astioita on enemmän ku koskaan tulis tarvitsemaan.. :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä! Itsekin keräilen muumimukeja mutta en toki niitä kaikkia koska ne on aika rumia jotkut mutta silti niitä on pakko ostella jos oikeen kova himo iskee muumihyllyllä.

      Se onkin kaikista hauskinta kun on niitä astioita ihan valtavasti ja jokaista ainakin se kuusi sekä tosiaan tuun asumaan yksin. Siinä voi miettiä, että kuinka montaa yksilöä ei tulla käyttämään kovin usein :D Mäkin ajattelen tota, että jos niitä vieraita tulee niin on hyvä olla kaikille samanlaiset lasit ;)

      Poista
    2. No jotkut todellakin on rumia :S Haisuli ja se turkoosi Nipsu on sulosia ja tooosi siistin värisiä! :)

      Joo :D sellasta se vähän on ja kun uusia astioita pukkaa koko ajan ulos, ja aina löytäis lisää sulosia, jotka on pakko kotiuttaa :'D no onhan se hyvä olla monta lasia, mutta kiva kun mäkin oon halunnut ostaa kuus uutta erilaista lasia, niin niitä alkaa olla jo liikaa, kun ei kaksiossa paljon tilaa kaikelle oo ;D

      Hei tuli nyt kyllä ihan puskista ja randomisti itellekin mieleen.. Sulla on tosi mielenkiintonen ja siistin näkönen blogi, ja muutenkin vaikutat hauskalta ja hyvältä tyypiltä. Niin olisko ihan hullu idea esim. kirjotella kirjetä tai jtn sinne päin? :D

      Poista
    3. Joo itellä on muumimukeissakin värikoodit, haha. On se elämä joskus niin vaikeeta! Mutta mitäs sitä nyt alkaa hamstraamaan rumia mukeja vaikka kuinka olisivat muumisarjaa.

      Itelläkin on tulossa olemaan asunto 65 neliöinen kaksio ja keittiö sattuu oleen (köhköh) yksi isoimpia huoneita ja se on kakspuolinen, eli hyllytilaa löytyy kahdelta puolelta, niin alakaapeista kuin myös yläkaapeista. Ainakin näyttää keittiö siltä, että osaa tehdä huikeeta ruokaa ja viettää siellä paljon aikaa kun kaapit täynnä tavaraa. :D

      Kirjoitella kirjeitä! Kuulostaa hauskalta mutta en tiedä osaanko tehdä semmosta kun viimeks lapsena kirjotellu kirjeitä toisille ihmisille. Se vois olla aika mahdoton suoritus multa kun en osaa kiteyttää sanomisiani lauseisiin vaan tuntuu, että aina pitää kirjoittaa tällasia romaanivastauksia ihan kaikkeen. :D Olisko mitään vaihtoehtoista tapaa?! haha.

      Poista
    4. Ooh :D muumimukit kyllä näyttää hienoilta, jos ne on laitettu esille nätisti :) joo näinpä!

      Oi 65! Ihana varmaan! Haaveilen supersuuresta keittiöstä, pieni EI KELPAA !!
      Kuvia sitte paljon ;D

      Joo tiedän, että tää kirjeiden kirjottelu kuulostaa haasteelliselta ;D rupesin vähän aikaa sitten kirjottelemaan kahden muun bloggarin kanssa, yhden kanssa ollaankin nyt jonkun näköistä kaveria, fb ssäkin jutellaan ja nähtiinkin Treella jouluna :) ei se kirjottaminen tunnu enää toisen kirjeen kohdalla vaikealta ollenkaan, lupaan^^
      Mutta joo, ei pakko oo kirjeitä kirjotella, ehdota vaan jos keksit jtn ;DD

      Poista
    5. Kuvia tulee varmasti ihan liikaa! Lupaan. :)

      Aijaa. Aika siistiä, että jotkut vielä kirjottelee kirjeitä. Ite oon niin jotenkin kasvanut eroon kaikesta yhteydenotosta jopa netissäkin. Pitää hei kylläkin harkita tota ja miettiä osaanko oikeesti! :D Täytyy kattoo jos se luiskahtais hyvin johonkin rakoon arjen mukana niin vois olla kyl kiva juttu oikeesti.

      Poista
    6. HAHA toi kuulosti siltä, että en pitäis kehenkään yhteyttä. Tarkotin siis sitä, että oon niin vanhanaikane että tykkään jutskailla vaan naamatusten. Mä en osaa nyt tätä kirjotusta sitten yhtään.

      Poista
    7. Voi ei, vastasin eilen, mutta koko kommenttiosio yhtäkkiä meni harmaaksi, eikä näköjään kommentointi onnistunut :( no mutta siis joo, ilmottele vaan jos sytyt ajatukselle kirjoitella kirjeitä^^
      Onhan aina kasvotusten kivempi jutella, mullakin kun tuntuu aina olevan paljon asiaa :'D

      Poista
    8. Hups! :D Joo täytyy pohtia ja puntaroida ellen sitten tietty unohda jossain välissä tehdä sitäkin. Yritän olla tehokas!

      Poista
  2. Mulla on järetön määrä mukeja, joista oon aika paljo raahannu jossain vaiheessa vanhempien luokse, koska yksinkertaisesti mun pienenpieneen keittiöön ei mahdu enää astioita :D. Eli ei tuu enää hamstrattua kun ei ole tilaa :P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot siis oikeesti onnekas koska sulla on pieni keittiö. ;) Mulla on liian iso niin en osaa lopettaa ostamista ajoissa! haha. On mullakin ongelmat.

      Poista
    2. Mutta sulla on kuitenki se hyvä tilanne, että et tuu todennäköisesti kovin pian tulevasta asunnostasi muuttamaan pois eli voit ihan rauhassa kerätä kaapit täyteen astioita kun ei tarvitse "pelätä" seuraavaa muuttoa ja sitä pakkaamisen määrää! :D Keräilen itselleni mieluisia muumimukeja sekä Iittalan Taikametsää ja Satumetsää ja nyt jo on sellainen tilanne, että pelkästään noista mukeista ois mulle riittämiin ja sellaisia rumempia mukeja vois hyvinki siirtää pois tilaa viemästä, mutta niitä tylsiä mukeja on kuitenkin kätevä käyttää esim leivonnassa kun ei haittaa vaikka ne vahingossa särkyis tai jotaki. Suuret on ongelmat :D.

      Poista
    3. That's true. Se on muuten hyvä pointti ja en oo sitä ajatellutkaan. Varmaan idioottina hamstraisin kaikkea tätä määrää myöskin vaikka muuttaisin vuokralle, haha. Ei oo tässä asiassa fiksuudella siunattu. Itsekkin haluan alkaa keräileen Taikametsää, voi että se on niin kaunis sarja! Ehkä mä yritän kuitenkin hillitä ny tässä kohtaa itteeni.. ei hetkeen nyt uusia keräilysarjoja. (eipä)

      Poista
  3. Haha itse taas en osaa kerätä astioita. Kaikkea muuta kyllä sitten senkin edestä! :D Elettiin poikaystävän kanssa varmaan päälle vuosi niin, että erilaisia lautasia oli ehkäpä kymmenen. Sitten päätin, että ehkä niitä voisi olla edes muutama enemmän ja toivoin lahjaksi KoKo -sarjaa. Nyt on kuusi jokaista lautasta, kippoa ja kuppia, joten ehkä kehtaan kutsua tuttuja kahvittelemaankin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kymmenen kuulostaa ihan terveeltä määrältä mutta se on vaan totta, että on kiva kun vieraita tulee, että on samanlaista sarjaa ees yksi astiasto. :) Kuuden kappaleen määränä viel niin kattaus on ready. Emmä kyllä yksinkää asues pystyis elää kymmenel lautasel kun oon niin ärsyttävän pikkutarkka :DD syön joka ruoka-aineksen ilmeisesti sitten eri lautaselta kun näitä hamstraan.

      Poista
  4. Ompa sulosia! Oliko noilla valkosilla kulhoilla minkä verran hintaa? Ja ootko siis muuttamassa Tampereelle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni oli 2,50 euroa kappaleelta. :) En oo muuttamassa Tampereelle vaan eri kaupunkiin kauemmaks. En kerro sitä hirmu tarkasti täällä kun väärät silmät selailee näitä juttuja niin pitää suojella vähän yksityisyyttä. Pirkanmaan sisällä kuitenkin.

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.