keskiviikko 7. marraskuuta 2012

IMAGINE ME BY MONKI

  Ikuisuuksien ajan oon etsiny sellasta vaatekauppaa/nettikauppaa, missä myytäisiin kauniita ja isoja neuleita ja puseroita. Vihdoinkin löysin sellasen, meinaan Monkin! En oo ennen älynnyt kattoo niiden sivuilta vaatteita, vaikka oon aina ihaillu Monkin isoja paitoja. Kokosin aikani kuluks vähän yhteen sellasia juttuja, mitä himoitsen nyt tuolta sivuilta ja en tiedä pystynkö hillitsemään itteeni ja menen ostaan jotain noista heti tänään :D

Ensimmäisenä on ihana musta pusero jossa on värikäs kuvio edessä (Elke Sweat). En omista yhtäkään tollaista puseroa, jotka olis samaan aikaan tosi yksinkertanen ja silti siinä ois jotain kattomisen arvosta. Toisena on ei-niin-mun-tyylinen iso neuletakki, jossa on tosi syvä kaula-aukko (Vera cardigan). Oon halunnu pitkään sellaista neuletakkia joka on iso mutta silti lämmin (laadukas) enkä oo sellaista löytänyt yhen yhtäkään vaatekaupoista missään päin Tamperetta. Oon aika tarkka kuitenkin paitojen osalta muutenkin, koska haluan että paita on pitkä, vähintään yli pepun ja varsinkin jos kyseessä on joku neuletakki, niin en tykkää että se olis just lantiolle asti nipin napin.

Kolmantena on vaalea, erittäin pehmeän näkönen neuletakki (Lenore cardigan). Mihin tossa sitten ihastuin? No ehdottomasti noihin nappeihin, jotka on ihanasti ''maastoutettu'' tohon kankaan sävymaailmaan ja musta toi näyttää tosi kauniilta just sen takia, eikä välttämättä ois yhtä suloinen jos napit ois tummemmat. Neljäntenä on tummahko iso neuletakki, jossa napitus on todella alhaalla (Vicky cardigan). Paidasta ensimmäinen ajatus mulla oli joku poikaystävä trendi, jossa tytöt pukeutuu ''poikaystävien'' kuteisiin ja jotenkin tykästyin tohon siinä mielessä.

Viidentenä aivan täydellinen vaalea neulepaita, jossa on kivat leikkaukset edessä (Zelda knit). Paita on just oikean mittainen mun makuun ja väri on täydellinen vaalea ja tää on varmasti yks top lemppareista koko Monkin sivulla. Kuudentana on iso tumman turkoosi laukku (Claire bag). Laukku ei oo yhtään samanlainen mun koko laukkuarsenaalin yksilöiden kanssa, mutta oon alkanu himoitseen värillisiä laukkuja entistä enemmän ja tää on just hyvän värinen olematta liian räikee tai pliisu.

Seitsemäntenä on musta puhelinsuoja (Sam case). Nykyään on oikeestaan enemmänkin sääntö kun poikkeus, että suurimmalla osalla on jonkinlainen puhelinsuoja ja oon tässäkin asiassa jotenkin jääny alamäkeen, kun en oo ennen lämminny ajatukselle että ottaisin puhelimeni joka kerta jostain suojasta pois, mutta nyt kun oon alkanu toheloimaan ja tiputteleen puhelinta ihan huolella, koen että vois olla aika munkin hankkia joku suoja ja tää vaikuttaa tosi nätiltä ja yksinkertaselta siihen tarkotukseen. Kahdeksantena on liukuvärjätyn näköinen vilttimäinen poncho (Milou poncho). Mulla on puutteita tällasistä ''vaatteista'' koska varsinkin talvella en tykkää sisällä pukeutuu kun joku eskimo vaan haluan yksinkertasen vaatteen päälleni joka on lämmin ja samaan aikaan nättikin ja tää on sitä värinsä ja mallinsa takia. Tykkään ideasta että paita ja viltti on samassa! Yksinkertaisuuden multihuipentuma.

Yhdeksäntenä High Five tumput (Tatiana mittens). Tumput nyt on vaan niin hauskat ja erilaiset, että en voinu vastustaa sitä mielikuvaa että omistaisin tollaset ja nostelisin käsiäni kun joku idiootti, ihan vaan näytelläkseni noita. Kymmenentenä on vaalea panta (Erin headband). Kyseisiä pantoja on varmaan joka toisella tytöllä, koska onhan ne nyt paljon parempi vaihtoehto kun pipo, jos on sähköset hiukset helposti ja muutenkin ei pidä pipoista mutta ei halua jäädyttää korviaan. Näitä on varmaan jokaisessa vaatekaupassa erilaisina versioina, mutta nää näyttää mun silmään kaikista kivoimmilta vaikka H&M:n versiot on lähes samanlaiset. Viimesenä, eli yhdentenätoista on syvän viininpunane kaulahuivi (Ramona scarf). Oon aina tyytyny ostaan jotain halppishuiveja ja sellasia ''tää on ihan okei'' yksilöitä vaikka oon aina tienny tasan tarkkaan että haluan huivin joka ei kutita, on pitkä ja hyvänlaatunen. Tää näyttää just siltä ja hintaluokka on lähes samaa luokkaa kun hinnat H&M:n tai Gina Tricotin liikkeissä.

Onko Monkin vaatteet teidän mielestä laadukkaita ja ''rahan arvoisia''? :)

En toki myöskään vastusta teiltä ideoita ja suosituksia erilaisiin muihin nettikauppoihin, jossa myydään hyvänlaatusia (lue: isoja/pitkiä) neulepaitoja ja puseroita. Hintaluokat mieluusti alle 50 euroo kuitenkin! :D

2 kommenttia :

  1. Ihania juttuja, tykkäilen hirmusti Monkista, vaatteet ovat mielestäni hintansa arvoisia, mutta eivät silti kovin laadukkaita, pari puseroa on mennyt aika nopsaan rikki... IHanaa blogia muuten kirjoittelet! :)

    withasilverlining.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei! Pitääkin pitää toi mielessä ettei ne mitään superlaadukkaita oo vaikka antaa sellasen kuvan että ois :) ja kiitos paljon! ♥

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.