torstai 22. marraskuuta 2012

JOUJOUJOULUFIILIKSII

Sorpat melkeen kahen viikon hiljaisuudesta. Työharjottelun loppurutistusta ja kaikenlaista draamaa ollu elämässä, että ei oo ollu intoo päivitellä tänne mitään mutta elossa oon ja pikkuhiljaa arki palaantuu tavalliseks kun koulun penkille palasin ja pari kivaakin juttua on tapahtunut, kuten työhaastatteluun maanantaina (!!!) ja joulu lähestyy vimmaa vauhtia ja siihen liittye sainkin pienen haasteen joka on down there.



1. Ootko jouluihminen? Oon. En mitenkään hysteerisellä tavalla, mutta kyllä mä joulusta tykkään ja siitä fiiliksestä mikä alkaa joulukuun alussa ja aina se jännitys vaa tiivistyy sinne 24 päivään asti.

2. Mikä on parasta joulussa? Ruoka, perinteet, rauhallisuus, joulumusiikki ja tietenkin lahjat ♥

3. Mitä toivot joululahjaksi? Canon EOS 600D 18-55mm IS (in your dreams, right?)

4. Missä vietät joulusi tänä vuonna? Ilmeisesti kotona, ellei mitään ihmeellisiä muutoksia tapahdu.

5. Lemppari joululaulusi? Voi ei! Niin monia ihania etten kyllä osaa eritellä mitään tiettyä mutta Wham!:in Last Christmas on legenda.

6. Lemppari jouluruoka tai -juoma? Ei nää nyt varsinaisesti oo jouluruokia, mutta jouluna meillä on aina kalaa ja varsinkin graavilohta, mummun lihapullat ja perunat on kivoja jouluna vaikka yleinsä en lihapullistakaan välitä.

7. Lemppari suklaakonvehdit? Lasketaanko näihin ne enkeli suklaatkin? Jos lasketaan niin ehdottomasti ne.

8. Piparit vai joulutortut? Joulutortut! Piparit vasta joulun jälkeen.  

9. Lahjojen antaminen vai saaminen? Kumpikin yhtälailla kivaa, varsinkin jos toinen arvostaa ostamaa lahjaa.

10. Kultaset vai hopeiset joulukuusen koristeet? Hopeiset mut tuntien mutta kyllä ne kultaset enemmän jouluun sopiin.

11. Kerro jokin perheesi jouluperinne. Kaikille ostetaan vähintään pari arpaa mitä raaputellaan illan mittaan. Yleinsä niitä tulee sieltä sun säältä ja helposti jokaisella on neljä tai viis arpaa. Yks joulu voitin 500e, että toivottavasti tänäkin jouluna tulis hyvä potti!

Pauliina on haastanut mut vastaamaan muutamiin kysymyksiin ja pistämään tietenkin haastetta eteenpäin myös parille bloggaajalle, joiden blogia seurailee lukijana alle 200 ihmistä. Mut äh, oon niin laiska etten jaksa alkaa ettiin nyt ketään yksilöitä tähän niin haastan teiät kaikki bloggaajat tekeen tän jos teillä on alle 200 lukanderee. Toivottavasti mun kysymykset ei oo kovin kulutettuja ja typeriä, mutta hei I'll try my hardest!

1. Mikä vuosi on elämäsi paras ja miksi? 2. Jos voisit muuttaa itsessäsi mitä tahansa, mitä muuttaisit? 3. Mitä eläimiä et siedä ja miksi? 4. Jos saisit miljoona euroa mutta joutuisit valinnallasi uhraamaan kolmen tuntemattoman ihmisen hengen, ottaisitko miljoonan vastaan? 5. Mitä asiaa et voisi elää ilman? 6. Mikä on oudoin tapasi? 7. Minkä aistin menettäisit jos voisit valita kuulon, näön, makuaistin/hajuaistin ja tunnon väliltä? 8. Mitä mieltä olet että tuttu ja turvallinen mese lopettaa vuoden 2013 alkupuolella? 9. Hirvein trendi mitä tiedät? 10. Jos voisit valita kumpi olet, niin olisitko uusavuton vai tärkeilijä? 10. Mitä luonteenpiirrettä ihailet itsessäsi? 11. Psykologiset trillerit vai hyperkomediat?

Pitäkää mulle peukkuja hei muutes! Mulla on aamusta arviointikeskustelu työharjottelusta ja nyt iski pieni jänskätys kun oon kolme tuntii menny noita kriteereitä läpi että osaan selittää parhaimpani mukaan ne sitte. Ihhh haluun kiitettävän tai oikeesti menee hermo. Nyt heipsulivei!

1 kommentti :

  1. hauska tällainen jouluhaaste. Nyt kun oot joulumiellelä, ni tuuhan zekkaa mun jouluarvonta :)!

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.