lauantai 10. marraskuuta 2012

WE DON'T EVEN HAVE TO TRY, IT'S ALWAYS GOOD TIME

Carly Rae Jepsen ft. Owl City-Good Time
Bellakin halus poseerata söpössä kuvasarjassa, jossa pikkune alko simahtaa ja säikähti itekki sitä. En varmana nuku. Väsäsin aikani kuluks tossa papalle samantyylisen kortin huomiseks, minkä tein äitille synttärikortiksi. Sen postauksen pääsee näkeen tästä.  
Uusia ihania tytsylehtiäkin oon saanu taas käsiin ja kuolaan oikeesti kaikkee mitä Trendin asukokonaisuuksia on koottu syksylle/talvelle. Niin mun tyylisii! Kerrankin lehdissä jotain mun tyyppisii juttui, kun yleinsä ne on täynnä jotain ylipursuavia muotiluomuksia, jotka saa mun hermot kireelle kun eihän nyt kukaan kävele kadulla Lady Gagan mikropitsa tai lumpeenkukka puvuissa. Onko noi mässykassit muuten oikein mitä? Ilmeisesti Siwan juttu, mutta en oo ihan perillä että mitä ne on. Joku hieman tietoisempi vois valaista mua!

Helou vaan muutenkin kaikille teille muillekkin nolifeille, jotka ette oo juomassa ittestänne tyhmiä baareissa vaa istutte koneella niinkun me nerot tehdään! Lauantai alkaa olee pikkuhiljaa paketissa ja ihan hyvä vaan, kun viime yönä oli paljon draamaa niin tääkin päivä meni vähän penkin alle, mutta ylämäkee tää taas on kun tuli vieraitaki meille nii sain kivan mässykassin tuliaisena jossa on namia, limuu ja sipsiä. Ihan täydellistä ku ei oo nyt itellä mitää herkkui ja nii himottais kattoo joku leffa (vaihteeksi), heti kun vieraat on lähteny.
Ajattelin alkaa vielä tänään tai ehkä huomen aamusta alkaa työstään isoo musapostausta, mihin kerään kautta vuosien mun lempparibiisei, kun ite rakastan blogeissa kuunnella toisten biisei ja jotkut on kysellykki millasta musiikkia kuuntelen, nii sehä ois paras tapa ku mä en tota copypaste -> Youtube tapaa siedä enään nykypäivänä.

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja ihanaa blogia kirjoittelet, tykkäilen hirmusti! :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. jotkut osaavat olla myös "sivistyneesti" (lue;kunnolla) baarissa. ei kaikki tee tyhmyyksiä :> eli äläpäs syyttele siellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietääkseni puhunu mistää käytöksestä ;) alkoholi murhaa aivosoluja. Ota pipo pois päästä ettei kiristä niin paljon.

   Poista
  2. ja heti otit tuon negatiivisesti.

   en käytä pipoja :pp

   Poista
  3. Niin ja itse lankesit sarkasmiin. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.