tiistai 6. elokuuta 2013

KUN KUITENKIN TAHTOISI JAKSAA

Pohdin ja pyörittelen päässä mahdollisuutta käyttää jonkinlaisia piristäviä tabletteja, jotka auttaisivat jaksamaan pitkät työpäivät ja jaloilla seisomisen sekä kävelyn. En usko että mun nukkumat yöunet riittää mihinkään ja muutenkin kun tankkaaminenkin päivän aikana jää väheiselle osalle. Kotiin tullessa mä vaan syön puoliunessa ja makoilen sängyllä loppuillan. Okei, voin myös syyttää tätä viikkoa koska mulla on iltavuoroa mutta plah, haluan silti saada näistä päivistä myös jotain muutakin irti kun töitä ja väsymystä. Onko siis ideoita mitä kannattaa napsia, että sais lisäpuhtia? Kesän jälkeen tuntuu, että kaikki solut on viellä horroksessa. Kolme herätystä viikonloppuun. Se on ajatus, pelkän väsymyksen takia. Enköhän mä selviä tästäkin viikosta ihan kunnialla.

Näiden ajatuksien jälkeen on varmaan sitten kerrottava jotain positiivistakin ettei ihan valittamiseksi mene mutta ei mulla ole mitään erityistä kerrottavaa mutta silti on liikaa kerrottavaa. Ne ei kuitenkaan sovi mitenkään mun tämän viikon kuvioihin, joten jätän ne suosiolla myöhempiä postauksia varten. Pitää varmaan alkaa kirjottaa päivän mittaan postausajatuksia paperille ylös, että muistaa ne viellä puoliunessa iltasin väkertää kun tuntuu aivotkin nollaantuvan kun töistä lähtee.

Nyt kuitenkin haen lisää omatekoista mehua, heitän itteni lämpimien peittojen alle ja alan uudestaan yrittämään unta vlogivideoiden saattelemana. Hyvää yötä ja toivotaan, että saan aikaseksi jotain kunnonkin postauksia! Mulle saa myös oikeesti vinkata niitä jaksamisvinkkejä pitkiin työpäiviin joissa ei vaan voi lähteä syömään kaupungille, lähtemään tauolle tosta noin tai muuta vastaavaa ja sitten voi tietenkin suositella jotain piristystehoturbotabletteja jos vaan keksii kun niitä on niin paljon ettei tiedä mistä itse lähtis yrittämään. Kiitos kaunis ja kaunis kiitos.

6 kommenttia :

 1. Tosi ihana blogi! :-)

  http://100milesnetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mua ainakin auttaa kun ennen töitä aamusella vetäsee itse edellisenä iltana puristettua vitamiinimehua! Yleensä neljä appelsiinia ja yksi verigreippi :) Se maistuu ihanalta, piristää ja näyttääki niin kauheen terveelliselle! Yksi lasi aamulla riittäisi mutta kyllä se lotraamiseksi menee. Töissä sitten antaudun suklaapatukoiden vietäviksi, maistuu hyvältä ja tulee kiva mieli. Jaksamisesta en sitte tiiä, musta tuntuu et toi suklaapatukka aiheuttaa vaan iloa haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa itseasiassa aika hyvältä mutta myös kalliilta jos joka aamulle alkaa noita satseja tekemään :'D Pitää kyllä laittaa toi korvan taakse kun seuraavan kerran käy hedelmii ostamassa. Noi suklaapatukat ois kiva juttu mutta työn takia ei oikeen sovi kun muuten pitäis jossain pukkarissa syödä ne alle minuutissa kun ei oikein päiväkodissa voi herkkuja vedellä lasten edessä :D

   Poista
 3. hei mulla sama homma! :D ei jaksais tehdä mitään töiden jälkeen ja nyt mulla onkin ollut pari viikkoa työvuorot miten sattuu, eli sekään ei paranna asiaa :D stressi! en tiiä oikee mitää piristysnappuloita, mun kaveri kerran kysy että onks mulla kofeiinipillereitä o.O pitäiskö sellasia hankkia sit? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä. Mulla onneks nyt on pari viikkoa samaa vuoroo per viikko niin se helpottaa onneks vähän. Kofsutabletteja kyllä suositellaan jos kofeiini noin yleisesti vaikuttaa mutta mulla ei pahemmin vaikuta. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.