sunnuntai 25. elokuuta 2013

HUUDAN, KILJUN JA RAKASTAN

Oon maailman onnellisin, jännittynein, riehaantuvin, sekoomispisteessäolevin ja elämää rakastavin ihminen tällä hetkellä. Herranjumala. Asiat alkaa hoituun niin paljon paremmiks kun edes osasin kuvitella. Valitin Facebookkiin siitä miten pepusta asuntosäästö on ja sen teon jälkeen oon hoidellu terassilla istuen, äiti vieressä, kynä kädessä ja itkuhuutokohtaus lähellä - enon kanssa asuntoasioita. Mua odottaa täysin rempattu, unelmakaunis kaksio ihan eri kaupungista. Hinta naurettavan alhainen, yhtiövastike todella edullinen, palvelut todella lähellä ja kaikenlisäksi tämä poiki myös sen, että asunnon hintaa laskettiin mua varten senkin takia, että saan sillä rahalla hankittua ajokortin ja mua aletaan nyt "kotiopettamaan" eli ajo-opetusta by mama. Oh my god. Rakastan elämää ja mun sukulaisia. Voisin muuttaa jo toukokesäkuussa koska ei tarvitse edes säästää niin paljoa ja asunto on muuttovalmis ilman mitään säätämisiä tai remppaamista. 

Se on niin kaunis asunto, että jopa mä siitä pidän. Täysremppa tehty vuonna 2010 ja senkin jälkeen tehty muutoksia. Pinnat todella hyvät, sauna uskomaton kahen istuttava pikkusauna, suihkujärjestelmä missä on TUOLIT, valot joihin saa valita ihan minkä värin vaan ja radio samalla kun suihkuttelee, isohko lasitettu parveke, makuuhuone jossa on koko seinän läpimenevä peilikaappi jossa on ledivalot, lisähuoneeksi rakennettu tila josta kaadan seinän ja teen walk-in-toimisto/vaatehuoneen ja vaikka mitä upeeta. Oon niin sanoinkuvaamattoman onnellinen jos tää kaikki nyt menee niin kun on ajateltu. Tässä on asunto mulle ainakin varalle ja mahdollisuus alottaa kaikki puhtaalta pöydältä, aivan uudessa kaupungissa. Unelmien täyttymys. 

Oon niin onnellinen ja helpottunut vaikka mitään ei olekkaan lukkoon lyöty.
Rakastan elämää.
Ps. 65 neliötä. Voiko paremmaks muuttua?

Ps. älkää naurako mun taiteelliselle pohjapiirrustuksella kyseisestä asunnosta minkä tein teitä varten. Se on aikas epärealistinen kun kattoo tota käytävääkin verraten huoneiden leveyteen. Kuitenkin! Siitä saa ihan hyvän ajatuksen miltä siellä näyttää. Teen myöhemmin ehkä vähän paremman.

10 kommenttia :

 1. paljon onnea sulle!! :) vaikuttaa älyttömän siistiltä asunnolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiiitos vaikka on hassua vielä onnitella mutta melkeehän se on jo mun kun niin on suunniteltu! Apuva, nyt hymyilyttää sunkin kommentti. :)

   Poista
 2. Voi että onnittelut! Ootan sitä päivää kun oon ite tossa tilanteessa:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusesti! :) On kyllä oottamisen arvonen päivä.

   Poista
 3. wau onnee paljon!! :) kävispä mullaki niin hyvä tuuri, että pystyisin täältä muuttaa takasin ens vuonna espooseen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiiitoos! :) Toivotaan että säkin mahdollisimman pian pääset muuttaan! Kaikki on mahdollista.

   Poista
 4. Voiiiii ONNEA! :) Ihana kuulla että sulla menee hyvin. Ota kaikki ilo irti tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IIIII! Jeeij. Yritän parhaani! Nyt on niin hyvä fiilis kyl :)

   Poista
 5. Onneksi olkoon! ♥♥♥
  Tein muuten uuden blogi, käy kurkkaan jos kiinnostaa :-)

  http://my-sweet-dreams-are-made-of.blogspot.fi/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.