lauantai 17. elokuuta 2013

SE PARHAIN VUODENAIKA IKINÄ

Syksy. Tuo ehdottomasti ihanin vuodenaika itselleni on vihdoin täällä. Rakastan syksyä ja voisin ikuisesti kertoa sen hyviä puolia koska niitä on paljon enemmän kun huonoja. Rakastan vihdoinkin kun voi pukeutua lämpimiin vaatteisiin tuhkehtumatta, voi käyttää kenkiä jotka ei hiosta, takkeja jotka peittävät nopeestikkin valitut työvaatteet, viilenevä ilma, kaatosateet öisin, ötököiden häviäminen ja tietoisuus siitä, että pian on häät tiedossa! Hahaa miten ylläri käänne koko tekstiin. Koko ajatus siis oli kirjoittaa tulevista häistä, joihin on vajaa kuukausi aikaa ja vitsiläisen pitsiläinen odotan niitä kun kuuta nousevaa ja syyhän on se, että pääsen kuvaamaan kyseiset häät. Tästäkin sepitin jo hetki sitten blogiin ja sepitän taas koska olen niin innoissani. Tänään fiilistelin jo ammattilaisten ottamilla hääkuvilla eräiden perhetuttujen häistä ja inspiroiduin hirmuisesti kaikista mahdollisuuksista kuvata ja kahlasin kaikki netin syöverit etsien vinkkejä hyviin kuvaustekniikoihin. Oon niin innoissani tästä kun vihdoin pääsen todella purkaamaan mun kuvausintohimoa muuallekkin kun kukkapuskiin ja muihin tarpeettomiin asioihin. Vihdoinkin actionia tämän harrastuksen saralla! Haluan kaikenlisäksi vielä tuottaa mahtavia kuvia joista voi olla ylpeä eikä mitään nopeesti otettuja suttukuvia.

Toinen asia mikä pitäisi hoitaa on hääjuhliin se mekko, joka mahdollistaa silti kyykkimisen ja nopeet liikkeet koska haluan olla just siellä missä tapahtuu eikä tulla perässä vedellen helmaa suoraksi ja painava järkkäri toisessa kädessä. Pitäisi siis löytää joku näppärä mekko mutta mikään ei vaan nettikaupoiskaan miellytä silmään koska en ole mekkotyyppiä niin tämä on erityisen haastavaa mulle. Saattaa siis olla että jos mitään ei löydy niin farkku ja tunikalinjalla mennään plus extrapäheet korut koristamassa. Hope not but never know. Pakko heti tämän postauksen jälkeen avata kaikki mahdolliset nettiliikkeet ja kahlata taas kerran läpi.

Huomenna toivottavasti saisin jotain järkevääkin touhua järjestettäväksi koska haluan päästä tämän obsun kanssa tositoimiin ja testailla ihmisten kuvaamista. Mä en käsitä miten voin olla näin rakastunut valokuvaamiseen, inspiroitumaan toisten ottamista valokuvista ja tähän harjoitteluun mitä nyt uuden putken kanssa joutuu tekemään. Tää on oikeesti paras harrastus mitä voi tällä hetkellä olla. Suosittelen siis kaikille, jotka ei keksi mitään harrastusta töiden tai koulun ohelle. Niin rentouttavaa ja luovuuden purkamiselle paras vaihtoehto. Nyt pakko mennä fiilistelemään lauantai-iltaa. Ihanaa iltaa siis kaikille!


Eikö olekkin onnistunut tilannekuva? Otin Nellasta kuvaa ja tadaa, kärpänenkin ilmesty siihen. Hetken tuli repeiltyä tälle. Aika hieno hei!

4 kommenttia :

 1. Ei vitsi mahtava tuo kärpäskuva. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha niinpä! :'D Miten just sattukaa lentää siitä ohi

   Poista
 2. ahahahah toi kärpänen xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahaa se on aina vaan niin hassu kun kattoo :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.