keskiviikko 21. elokuuta 2013

NYT YMMÄRRÄN CONSSIRAKKAUDEN

Damn girl! Ne saapui mun kotiovelle ja niillä meinaan tietenkin mun ihkaekoja consseja. Monien monien ajatusten jälkeen taivuin ostamaan itselleni kyseisen merkin tennarit vuosien pohtimisen jälkeen ja heti kun kokeilin niitä jalkaani, niin tajusin miks ihmiset niitä niin kovasti rakastaa. Aivan luksusta mun jalalle. Hyvästi halvat henkkamaukan ylipuhkikuluneet tennarit ja tervetuloa Conssien aikakausi. Pakko tilata muissakin väreissä näitä kun ekana halusin nämä kyseiset koska ne olivat aivan perus valkoiset (tosin ei ne orginal-versiot), matalavartiset sekä ne vaan yksinkertaisesti sopii parhaiten mulle. Tykkään näistä niin paljon ja plussaa on se, että näistä puuttuu se punanen "viivakin" ja nää oli erityisesti suunnilteltu naisille. Tilailin nämä tosiaan Sarenzasta mun mielestä todella huippuhintaan, meinaan maksoinkohan nyt jotain 65 euroa toimituksineen näistä ja nämä tosiaan on uutuus-nimikkeen alta ostetut. 

Mä luen muuten aina, että Chuck Taylorit eli conssien yksi "tennarien versio" on Chuck Norris ja repeilen aina sisäisesti miten ne on muka nimennyt Norrisin mukaan jotkut tennarit. Teen sitä vaikka tiedostan, että se ei pidä paikkaansa ja teen sitä joka kerta. Oon vähän vajaa. 

Minkälaisia consseja teillä on? :)
Ps. En ikinä rakastu näin nopeesti kenkiin.

20 kommenttia :

  1. Mulla on myös conssien rakkaus päällä, se on tosin kestäny pitkään. Sain mun ekat conssit about neljä-viis vuotta sitten ja siitä asti on (vaan!!) kolmet converset omistanu, eli hyvin kestää jos ei jalan kasvu oo esteenä samojen käyttämiselle reilun vuoden ajan :)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No huh! Sulla ainakin todella löytyy kokemusta consseista jos noin pitkään tykännytkin. On se vaan huikeeta miten yks kenkämerkki on porautunut niin syvälle ihmisten sydämiin. Ei todellakaan voi olla siis huono. :)

      Poista
  2. mä ihmettelin alkuun aika samoja juttuja! :-D rakastuin noihin kuitenkin pari vuotta sitten, ja yhä mennään niillä pari vuotta vanhoilla consseilla, jotka ovat siis maastonvihreät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi conssien kestävyys kyllä kiehtoo! Tottunut aina ite siihen, että kun ostaa jotkut halppistennarit niin niillä kävelee max. sen pari kuukautta ja sitten voi alkaa jo miettiin uusia. Conssit maksaa kyllä ittensä todella nopeesti takas siis. :)

      Poista
  3. Mäkin hämmästyin huomatessani sen huikeen eron halpistennareiden ja conssien välillä. Oon aina ennen ajatellut, että mä en tosiaan maksa 80 euroa TENNAREISTA (no joo, onhan se vieläkin hieman liikaa), mutta kyllä muuttu ääni kellossa kun sain omani ekaa kertaa jalkaan :D

    Täytyy sanoa, että sun blogi on noussut yheks mun ehdottomaks lemppariksi viimeaikoina. Vaikutat tosi kivalta tyypiltä ja sun blogin sisältö on sellasta johon usein samaistun ja ootan innolla uusia postauksia. Lisäks sun blogin ulkoasu on yksinkertaisuudessaan UPEE!

    Terkut multa, eli kaimaltas Jonnalta. ^_^ ps en yleensä linkkaile omaani mihkään, mutta nyt teen poikkeuksen, eli vilkaise jos huvittaa: http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

    Jatka samaan malliin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa ajatteleva ilmoittautuu! En koskaan oikeen käsittänyt miks maksetaan niin paljon tennareista kun ne on vaan ne tennarit. :D Nyt tajuan kyllä jo pikkuhiljaan. Kyllä consseja pitää ainakin kerran kokeilla, että tietää miltä hyvät kengät tuntuu jalassa. Tainno varmaan on ihmisiä, jotka ei niistä pidä myöskään.

      Voi vitsi hei vähänkö kivaa kuulla, että tykkäilet blogin jutuista. Wii kiva kuulla sekin, että ulkoasu miellyttää vaikka itse on alkanut jo vähän "kyllästymään" mutta enköhän mä keksi jotain pientä tuunausta tähänkin muuttamatta kun kuiteskin simppelistä tykkään mutten silti liian simppelistä. :)

      Kiva kun linkkasit oman blogis koska ehdottomasti käyn kurkkaan! Kiinnostaa aina lukea muidenkin blogeja. :)

      Poista
    2. Simppeli ulkonäkö on musta tosi hyvä, koska tuntuu että monet heittää sen muuten niin yli :D Mutta mielenkiinnolla ootan jos päätät tehä muutoksia ;D

      Poista
  4. Mulla meni pari vuotta ymmärtää noiden hohto. Sitten kehitin pakkomielteen turkooseista consseista ne telkkarissa nähtyäni(niitä etittiin kissojen ja koirien kaa..) kerran sitten löysinki pinkit ja ne on mun vauvat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosit conssit kuulostaa HYVÄLTÄ ja samoin pinkit. Voi eiiii, mä haluan kanssa! :D Pinkit varmaan muutenkin itsellä toisena heti ostoslistalla. Onko sulla matalat vai korkeevartiset pinkkeinä?

      Poista
    2. Niitä turkooseja en vieläkää oo vaa saanu:( mut löysin hyvät korvaajat DCltä:) pinkit on korkeevartisena.

      Poista
    3. No hyvää jaksaa oottaa. :) Muakin kiehtoo pinkit korkeevartiset mutta myös matalat joten tuottaa ongelmaa valita kummat :D

      Poista
    4. Molemmat!;) nyt tuli conssikuume, haluan uudet! Tällä hetkellä ei vaan taia olla budjettia niihin:(

      Poista
    5. Niin se varmaan loppujen lopuks meneekin, että kummatkin lähtee mulle :'D No kato sitten seuraavan kerran heti kun on extraa niin consseja ostamaan! :D

      Poista
  5. Mulla on vihreät korkeavartiset jotka tilasin viime keväänä ja rakastuin niihin myös ensisilmäyksellä, itsekkin mietin kauan että tilaanko conssit vai en ja olin pyöritelly ajatusta 5 VUOTTA.. Kuitenkin parhaat kengät mitä olen jalassani pitänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5-vuoden pohtiminen kuulostaa jotenkin tosi tutulta.. haha :D On se jännä miten pohtii noin pitkään tommosta asiaa eli on sen pakko kiehtoo vaan. Vihreet kyllä kuulostaa kanssa kivalta ja varsinkin jos ne on tummanvihreet, niin ne on tosi kivat. Converse tekee kyllä niin monenlaisia tyylejä ja värityksiä, että parastahan on just se kun sieltä varmasti löytää ainakin yhdet omanlaiset! Se on harvinaista kenkämerkeissä.

      Poista
  6. Mulla on originaalivalkoiset, pitkävartiset! Tai itse asiassa kahdet, koska edelliset alkoi jo kulua puhki ja olivat vähän likaisetekin jo niin ostin uutukaiset. Ne vanhat taivalsi mun kanssa pitkän matkan New York Cityn ja Kanadan kautta Suomeen niin en ole vieläkään raaskinut heittää roskiin vaikken enää niitä käytä - niihin kenkiin vaan liittyy niin paljon muistoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin on hankittava ne ihan perus pitkävartiset AIDOT conssit :D Oot siis vähän kun mä eli tunnearvo kun on niin ei raaski heittää meneen :D Esimerkkinä isä toi mulle ulkomailta kengät, jotka on 3 kokoo liian pienet ja silti en raaski niitä antaa mihinkään pois. Hohoo olipas aiheeseen liittyvää

      Poista
  7. mulla on sellaset varrelliset, farkunväriset conssit, rakastan <3 ! haaveilen niistä marimekko kuosisista consseista, ja vielä jokuäivä ihkutan niitä blogissani.. ;)


    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Farkunväriset kuulostaa hyvältä! Sopii varmaan tosi kivasti vaikka värilliset farkkulegginsien kanssa :) Mua ei taas hirveesti kyllä kiehdo ne Marimekko-yksilöt. Ei vaan jotenkin oo niin persoonallinen pukeutumistyyli että kehtais edes laittaa niitä jalkaansa :D Oon niin yksinkertanen

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.