maanantai 27. helmikuuta 2012

ARVOSTELU: CREST 3D WHITESTRIPS


Jotkut on kyselly tästä kyseisestä tuotteesta, kun parisen päivää sitten postauksessa kerroin käyttäväni whitestripsei, joten ajattelin tehdä pienen arvostelun kyseisestä tuotteesta! Elikkä kyseessä on valkasumenetelmä, mikä on täysin turvallista ja vielä kaikenlisäks edullista. Tuotteita ei myydä Suomen kaupoissa tai ole saatavilla hammaslääkäreissä, vaan niitä voi tilata Yhdysvalloista tai vaikkapa ihan Ebayn kautta, niinku itekkin teen. Hintaa tuotteella on noin 20-80 euroa, riippuen paketin koosta ja mistä sen ostaa. Varsinaiset kaupat jotka myyvät kyseisiä paketteja, pyytävät ehdottomasti niistä yli 40 euroa, mutta kuten jo mainitsin niin Ebaystä saa myös kyseisiä juttuja runsaasti ja kuten tiedätte - Edullisesti! Tässä on linkki nettisivulle, missä myydään suomeksi kyseisiä paketteja! :)

Itse käytän kahden viikon kuuria kerran vuodessa, koska voimakkuuden takia sitä ei suositella käytettävän pitempään kun yhden kuurin ajan kerran vuodessa enkä usko että kellään on tarvetta sitä käyttää useampia kertoja. Pitkän käytön jälkeen voi ilmetä vakaviakin haittavaikutuksia esimerkiks hampaiden vahvuudessa tai voi ilmetä vihlomista. Vihlomista kyllä ilmenee ihan kuurin aikanakin, vaikka sitä käyttäisi järkevissä määrin mutta sekin on kovin yksilöllistä. Vihlonta ei kuitenkaan tarkoita että tuote olisi haitallista, mutta hampaat reagoivat vain valkaisevaan aineeseen niin ja kun valkasutarrat osuu ikeniin, se myös aiheuttaa pieniä haavaumia. Tuote ei siis ole tarkoitettu ihmisille jotka ei siedä mitään kipua ja olettaa että upeita pepsodent tuloksia tulee ilman kipua ja vaivaa. ;)

Tuotetta käytetään kerran päivässä 30 minuutin ajan, vaikka itse käytän yleinsä 45 minuuttia tai jopa tunnin mutta se saattaa aiheuttaa yliherkyyttää joillakin ihmisillä, joten jos et ole varma haluatko kokea viiltävää särkyä hampaissa, niin ota tarrat pois hampaista 30 minuutin kohdalla. Ite myös suosittelen käyttään tarroja illalla ennen nukkumaanmenoa, koska vihlonta alkaa yleinsä jonkin ajan päästä tarrojen poistosta, niin nukkuminen ainakin itsellä on paras mahdollinen vaihtoehto, niin en koe kipua ja aamulla siittä ei ole tietoakaan! Pitää kuitenkin muistaa että sekin on kovin yksilöllistä. Valkasutarrat tulee myös laittaa hampaisiin vasta kun ne on puhtaat ja suu on täysin kuiva. Tarroja ei kannata laittaa heti hammaspesun jälkeen, joten kannattaa odotella vaikkapa 15 minuuttia ja olla syömättä, minkä jälkeen suu kuivataan esimerkiks pyyhkeellä (paperista voi jäädä mutua!) ja sitten asetellaan suuhun ohjeen mukaisesti mikä paketissa on.Crest 3D:llä on kolme eri versiota valkasupaketeista ja itse käytän Professionals Effects pakettia, joka siis on vahvin kaikista. Tuotteissa ei kyllä ole tietääkseni mitään massiivista eroa, mutta Professionals saattaa tuottaa tuloksia nopeemmin.

Itse tosiaan pidän tuotteesta kovasti vaikka saattaa aiheuttaa kipua, mutta sehän on sen arvosta? Kuka ei haluis näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta :) Ite suosittelen tuotetta ihmisille jotka ei pelkää pientä kipua ja haluaa oikeasti tuloksia sekä on valmiita olemaan kärsivällinen koska ei tämä mikään ihmetuote kuitenkaan ole vaikka sitä ylistetään. Toimiva vaihtoehto hammaslääkärien vaalennuksille, jotka maksavat törkeesti ja niitä pitää tehdä useesti jotta valkoset hampaat pysyvät.

Jos on jotain kysymyksiä tuotteesta, niin ehdottomasti laittakaa kommenttia tohon alas niin vastailen jokaiseen! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.