maanantai 6. helmikuuta 2012

Lempparijutut

Tässä ois muutama lempparijuttu tämän hetkisessä elämäntilanteessa, ilman minkäänlaista järjestystä. Jos on kysymyksiä esimerkiks lisää tuotteista, niin voi kommenttia laittaa! :)

Wet n Wildin luomiväri sävyssä Sweet as Candy. Paras luonnollisen meikin paletti ja käytän lähes päivittäin. Kyseistä palettia saa esimerkiks Seppälästä.
Kolme luomiväriä Casuelilta. Luomiväreillä ei ole määriteltyä nimiä. Kyseisiä luomivärejä löytää esimerkiks Vapaa Valinnasta tai muista kaupoista missä on monipuolinen meikkitarjonta.
Garnierin uusi BB-voide. Loistavan kevyt koostumus saikkupäiville, joten tätä on tullut käytettyä antamaan hieman heleyttä vaikka peittävyyteen en ole kovin tyytyväinen tällä hetkellä.
Paras huulirasva koko universumissa, varsinkin talvella!
Lempisiveltimet Eyes Lips Facelta.
Carlo Di Roman kynsilakat. Sävyt ovat vasemmalta lähtien n. 23, n. 3 ja n. 4. Kynsilakkoja saa vain Virosta ja muualta Euroopasta.
Wild and Crazyn kynsilakka sävyssä Summer Neon W52, Eveline Cosmeticsin Colour Instat kynsilakka sävyssä 496 ja sitten Avonilta halkeilua estävää kynsilakkaa.
Tämän hetken parhaimmat hajuvedet. Boumin hajuvesi sekä Avonilta Moment de Bonheur hajuvesi.
Garnierin Pure Active puhdistusgeeli, mitä käytän aamuisin sekä Avonilta Clear Skin sarjan puhdistusgeeli, mitä käytän iltaisin.
Avonilta granaattiomena silmägeeli sekä kasvojen kuorinta-aine.
Kaks lempparikelloa tällä hetkellä.
Paras ylisuuri ja lämmin neulepusero kylmiin pakkaspäiviin. H&Mltä.
Muutama tämän hetkinen sormus joita käytän päivittäin. Kaikki muistaakseni H&Mltä.

9 kommenttia :

 1. ihana postaus!! Tekee mieli matkia ja tehdä vähän samanlainen :D

  VastaaPoista
 2. Hei ihan pakko kysyä, että onko tuo bb-voide ostamisen arvoinen? ku oon miettiny ja pähkäilly, mutta eilen en tajunnu sitä ostaa vaan jätän seuraviin ostokertoihin, jos sen siis hommaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on! Hintaahan sillä on jonkun verran, eikä se toimi meikkivoiteen vertaisena mutta on siinä paljon plussia. Se on täydellinen kosteutusvoide jos kaipaa heleyttä ja tasottaa ihoo ja siks mä käytän sitä esimerkiks just pohjustusvoiteena meikkivoiteen alla koska kyllä se hieman peittää ja poistaa punotusta. Tuoksu on ihana eikä se ällötä ♥ Kesällä varmasti huipputuote kun ei haluu mitään kilon pakkelia naamaan, mut silti hieman tasotusta! :)

   Elikkääää suosittelen ostamaan!

   Poista
 3. Moi ! Ihana blogi sulla !! Toi luomiväri (eka kuva)
  nii että kysyisin vaan saako sitä vielä seppälöistä vai onks tuo paletti vanha. Just tommosta oon ettiny !!! :)

  VastaaPoista
 4. + Kun kysyin että saako vielä seppälästä niin paljonko maksaa toi suunnilleen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! :) Aika vanha postaus, mutta kyllä löytyy joo! Toi maksaa muistaakseni 5,95e. Niitä on eri sävyissä, että jos tota himoitsee niin kantsii ottaa nimi ylös jos ei varmasti muista sitten miltä näyttää kaupassa.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.