perjantai 10. helmikuuta 2012

Perfektionisti

Whoo tänään on ollu kyllä sellanen päivä että ei oo hetkeen ollu. Ensiks nukuin melkein 12h yöunet mitä nyt häiritsi vähän painajaiset. Kerronpa tähän väliin millasta näin, no sellasta että olin kirpparilla salkkareiden Cindyn uskovan perheen kanssa ja niillä oli paljon lapsia ja jouduin sitten jossain vaiheessa tilanteeseen missä ne hylkäs mulle vauvansa ja sano että joudun hoitaan sitä nyt koska mä aiheutin niille syntiin lankeamuksen (?!) ja toin kirpparille. :DDD allright, että semmosta.

Kuitenkin tästä hämärästä unesta huolimatta päätin tehä jotain järkevää vaikka koomailin sängyssä varmaan 2h heräämisen jälkeen. Siivosin vaatehuonetta vaikka tuntuu että se on elinikänen prosessi mitä ei koskaan saa valmiiks joko sen takia että sielä on ihan liikaa tavaraa jolle ei oo paikkaa tai sitten hankin liian tiuhaan tahtiin lisää tavaraa. Tälläkin hetkellä tarvisin vähintään 20 henkaria lisää, koska mun vaatteet ei yksinkertasesti omista henkareita tällä hetkellä ja oon perfektionisti sen suhteen että ne pitää olla tiettyjä henkareita Ikeasta, jep.

Järjestelin ja siivoilin myös vähän mun meikkilipastoo missä korut ja siveltimet sai uudet kodit. En oikein tiedä mitä tekisin kaikille mun kipoille, lautasille, purkeille ja sun muille hömpille kun laskutila alkaa oleen loppu. Tosta yhestä kuvasta näkee missä on mun koko lipasto, että tosiaan sitä laskutilaa ei oo enään ja mulle on tärkeetä se että kaikki korut näkyy eikä ne oo missään piilossa, jep. vol 2.

Taidan olla hiiiieman ylivirkeä tai sitten yliväsynyt kaiken touhuilun jälkeen koska tuntuu että juoksen joka paikkaan mihin on tarkotus mennä, kuten pihalla kirmailin paljain jaloin koska ei ollut aikaa laittaa kenkiä. En kuitenkaan kotipihaa kauemmaks menny, ettei hätää. Taidan nyt ottaa jotain herkkuja ja käynnistää vaihteeks Greyn Anatomia maratoonin sekä mennä saunaan koska sinnekkään en oo leikkauksen takia päässy kolmeen viikkoon, jesjesjes! :)

Mites teiän perjantai on menny ja onko viikonloppu suunnitelmia?

Mitä ihmettä?
Sormuspose

5 kommenttia :

 1. heeei mul on samanlainen kamera! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo! :) Toi on itseasiassa mun äiten kamera, mutta pöllin sitä aina kun oma kamera on teipeillä laitettu kasaan :D

   Poista
 2. oi ihania koruja ja sormuksia! kade olen! :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.