maanantai 20. helmikuuta 2012

KoomaanantaiHyvää alkanutta viikkoo vaan kaikille! Eiks oo muuten kekseliäs otsikko? Yeah I know, on älyttömän vaikeeta keksii hyviä otsikoita. Mutta joo, vajaa kuukaus vielä lomaa ennen arkeenpaluuta ja musta tuntuu että oisin jo arjessa koska maanantait on tuskaa mulle. En jaksa tehä mitään enkä olla missään. Oon vaan möllötelly koko päivän ja tehny lihaskuntoo minkä takia mulla nyt tärisee kädet aika mukavasti. Vielä illemmalla pitäs tehdä pieni lihasreeni ja hinnotella vähän lisää kirppisjuttuja mitä oon kyllä nytkin vähän hinnotellu tänään aamulla. Oonko ainut joka ei oo kaikista jutuista varma haluuko antaa kirppikselle, mut ei silti haluu pitää itelkään?

Nyt vois pikkasen siivoilla ja ehkäpä hinata ittensä ulos koska sielä on täydellinen ilma! ♥ Mites teiän viikot on alkanu?

Kattokaa nyt tota auringonpaistetta, äää! Ihanaa ♥ Lumetkin on alkanu sulaa ja oon ihan innoissani kun meiän terassi on lähes kokonaan lumeton. Kesä lähestyy!
Parasta välipalaa väsyneeseen päivään on mysliä mansikkajugurtin kera sekä pepsi maxia ♥
Tässä kuvassa näkyy suuuuuren epävarmuuden aiheuttava laukku, jonka haluisin viedä kirpparille koska en sillä ite tee mitään koska en välitä feikeistä laukuista tai mistään, mutta silti en haluis millään viedä sitä! Vaikeeta.

4 kommenttia :

 1. Kannattaa viedä pois jos et kerta itse käytä :)

  VastaaPoista
 2. Mansikkajogurtti (sekä myös esimerkiksi hedelmäpommin ja appelsiinin makuiset) ja mysli on ihan yks mun lemppari yhdistelmä myös, ai että! <3 Ja kevät todellakin sais jo saapua, ihanaa kun pian alkaa asvaltti näkymään taas lumen ja loskan alta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hedelmäpommi on kans tosi hyvää! Appelsiinin makusta en ookkaa maistanu ja kuulostaa aika namilta ♥

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.