sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Lempparikorvikset

Varmaan jokaisella tytöllä on vähintään muutama pari ihania korviksia mutta myös korviksia, joita ei käytä kun ehkä kerran vuodessa tai harvemmin, anybody? Mä oon sellanen ja oon yrittäny päästä siittä tavasta eroon. Usein kun meen shoppaileen, niin käteen tarttuu eniten korviksia ja muita koruja joita koristaa punanen ale-tarra ja siinä tilanteessa ajattelen että tuun käyttään korviksia tuhannesti. Harvemmin kuitenkaan käytän näitä korviksia, mitä mullakin on varmaan lähemmäs sata paria, vaan vuosien aikana mulle on jääny tietyt lempparit mitä käytän päivästä toiseen ja en vaihda edes niihin uusimpiin.

Kuinka monella teistä on samanlaisia hölmöjä tapoja, kuten tuhlata rahoja koruihin, joita ei tuu käyttämään, mutta kaupassa on niiiiin ihanan näkösiä että ne on pakko saada?

Kaikesta huolimatta ajattelin ottaa teille kuvat mun lempparikorviksista vuosien ajalta ja esittelen ne vähän paremmin alempana.


Eli tässä kuvassa on korvikset mitä käytän ehkä eniten. Pieniä, yksityiskohtasia ja tyttömäisiä. En välttämättä nyt käytä noita teepannu korviksia kovin usein, mutta ne vähän antaa sitä esimakua mun tyylistä että tykkään persoonallisista koruista koska ne antaa ilmettä asuun vaikka se ois todella tylsä. Tokalla rivillä olevat kolme ensimmäistä paria on mun ykköskorvikset esimerkiks juhliin mutta myös käytän arkena. Muita korviksia käytän lähes missä vaan.

Nää korvikset on aivan huippuja ja en tiedä mitä mun korukokoelma ois ilman näitä. Ihanan isoja, värikkäitä ja paaaljon yksityiskohtia kuten ensimmäisen rivin kolmessa parissa. Alimman rivin viimenen pari on muistoja täynnä, joten en niitä voi laittaa pois käytöstä vaikka ne on vähän rikki ja elämää kokeneet. Muistaakseni ostin ne viidennen luokan luokkaretkellä kun päästiin Helsinkiin ja tais olla Indiska niminen kauppa mistä ostin. Myös ensimmäiset varsinaiset korvikset mitä oon saanu/ostanu, jos ei lasketa pieniä harjottelukorviksia. Alarivin kaks muuta paria on kivoja joulukuusenkoristeita ja tykkään käyttää niitä esimerkiks juhlissa.

Suurinosa korviksista on ostettu H&Mstä, Kappahlista tai Seppälästä, joten kyseisiä varmaan löytyy niistä kaupoista. Kuten myös moni varmaa tajus, että ostan halpoja korviksia koska koen olevani siinä iässä että en halua timanttikorviksia tai aitoja hopeisia koruja kun saan hienoja ja edullisia korviksia, mihin voin kyllästyä ilman omantunnontuskia ja hukkuminen ei oo kauhee järkytys.

Löytykös mitään kivoja pareja vai onko jopa samoja pareja omassa korukokoelmassa? :)

4 kommenttia :

 1. Mulla on samantyyppisiä kun noi alemman kollaasin korvikset ja noistakin voisin ottaa vaikka kaikki! :D Arkena mulla taas on vaan erilaisia nappikorviksia, kun töissä ei saa isompia olla eikä päivän jälkeen jaksa enää vaihtaa. Taidan kopioida tän idean, jos sitten sais käytyä omatkin korvikset läpi kun niitä on ehtinyt kasaantua... Puhumattakaan muista koruista, just ne alennustarrat houkuttaa mut ei vaan löydy aina aikaa käyttää kaikkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans sama, että koulussa/töissä en voi käyttää tollasia isoja korviksia kun hoitoalalla oon :) Mutta tee ihmeessä samanlainen postaus!

   Poista
 2. ihania koruja!:--)

  http://janette-paivarinta.blogspot.com/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.