torstai 2. helmikuuta 2012

Terveisiä Siperiasta!

Oikeesti en tiedä kauanko mun psyyke ja kroppa kestää tätä kylmyyttä. Meiän talo on suoraan kun jostai Siperiasta jääkiellekkeeltä. Ikkunat hehkuttaa jäätävää ilmaa ja ne on huurussa. Ei oo kyllä ollu kauheesti energiaa tehdä mitään postauksia kun nukkuen on menny neljän peiton ja melkein kymmenen tyynyn kanssa.

En pystynyt eilen kuvaamaan mitään videoita koska kamera temppuili ja tuli muitakin tilanteita ettei oikein voinut kuvailla. Tänään on ollu suhteellisen hyvä mutta nopee päivä, koska heräsin jo ennen neljää aamuyöllä ja sitten kävin lääkärissä yheksän aikaan ja sen jälkeen oon kattellu Greyn Anatomian jaksoi, kun sain lainaan kuus tuotantokautta ♥ parasta saikkutekemistä!

Enpä siis oo ihmeemmin tänäänkään kuvaillu, joten laitan noi muutamat kuvat tohon ja toivon että energiaa ois nyt oikeesti kuvailla vaikka on niin törkysen kylmä! Ajattelin että vois tehdä jonkun kysymyspostauksen, missä voisitte kysellä kaikkee mutta sitten tuli mieleen että teitä on vasta 15 lukijaa, joten niitä ei varmasti tuu niin runsaasti ellei anonyymit kommentoi, sillä niitäkin täällä tuntuu liikkuvan yli sata joka päivä! :)

Entäs sitten vielä sellanen juttu, että onko joku kiinnostunut blogikirppiksestä?
4 kommenttia :

 1. Joo ei tätä kylmyyttä kestä kyllä kukaan.. :D
  Blogikirppis ei kuulostais yhtään huonolta, vein tosin ite kyllä just UFF:iin neljä kassillista vaatteita! :)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia :)

  olis kiva jos kävisit myös mun blogissa :)
  http://u-nfabulous.blogspot.com/

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.