keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Lush intoilua

Äsken sain käsiini Lush tilauksen mikä tosiaan saapui jo eilen postiin, mutta kylmän sään takia en lähtenyt kävelemään montaa kilometriä ja sitä hakemaan postista. Iha älyttömän nopea toimitus siis ja oon tosi tyytyväinen tuotteiisin. Eli tilasin siis Bubblegum nimisen huulikuorinta aineen mikä maistuu iha super hyvältä ja makealta! Tykkään tosi paljon ja kerkesin jo kokeilemaan, niin huulista todella tuli pehmeämmät. Tilasin myös Snow Fairy nimisen huulivärin, jolla on samantyylinen tuoksu kuin huulikuorinnalla ja mukavan ohut koostumus huulilla ja ei mitään pinkkeyttä jätä huuliin pienellä laitolla, vaikka purkissa aine on tumman pinkki. Sain myös ilmaiseksi ihanalta tuoksuvan Karma Soupin joka siis on näyte ja tuoksui appelsiinille. Maltan tuskin päästä kokeileen kyseistä tuotetta!

Laitan sitten myöhemmin parempia arvioita tuotteista, kun olen kokeillut niitä pidemmän aikaan mutta ainakin ensivaikutelma on postiviinen ja rahat eivät menneet hukkaan! :)

Ja tosiaan, osa kuvista on taas niin pimeitä ja synkkiä. Valon puute ja mustat huonekalut ei ainakaan helpota tilannetta, mutta pyrin tulevaisuudessa kuvaamaan kunnon valossa!
4 kommenttia :

 1. Itse ei oo koskaan tullut kokeiltua noita Lushin tuotteita :P

  VastaaPoista
 2. mullakin on tuo huulikuorinta, on kyllä namia :P Sulla vaikuttaa olevan mukava blogi, jään mielelläni lukijaksi :)

  p.s munki blogia voi käydä kurkkaamassa ;)

  VastaaPoista
 3. itsekin on tullut muutama tuote ostettua, saippua ja semmoinen kylpypallero :) molemmat tuoksuvat hattaralle ja karkeille <3 ,vaniljantuoksuinen kylpypallero, kosteusvoide ja kuorinta-aine ja olen todella tyytyväinen ja kaikki lush tuotteet on ihania! :)

  Mutta itse asiaan, katselin vanhempia postauksiasi ja vihjaisit että voisit tehdä arvostelun tosta garnierin BB-voiteesta, olisi todella ihanna jos laittaisit ennen ja jälkeen kuvat niin näkisi kuinka hyvin se toimii, kun itsekkin haluiasin ostaa tuotteen :)

  VastaaPoista
 4. LUSHin tuotteet kyllä vaikuttaa laadukkailta ja niissä on ihania tuoksuja! :) Tuosta arvostelusta sen verran, että pyrin todellakin sen toteuttamaan mahdollisimman pian!

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.